Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανικός σε πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα: Σεξουαλική παρενόχληση σε αεροσυνοδό

Στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε

8 Μαΐου 2021 20:22
Πανικός σε πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα: Σεξουαλική παρενόχληση σε αεροσυνοδό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σεξουαλική επίθεση δέχτηκε μια αεροσυνοδός κατά τη διάρκεια πτήσης από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα ο 50χρονος διαιτολόγος πλησίασε με άκομψο τρόπο αεροσυνοδό, επιχειρώντας να απλώσει χέρι πάνω της, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδρασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr η αεροσυνοδός ενημέρωσε αμέσως τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Να τονίσουμε ότι ο επιβάτης, παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, προέβη σε χειρονομίες εις βάρος άλλων αεροσυνοδών.

Όταν τελικά κάθισε στη θέση του προσπάθησε να εκσπερματώσει, προκαλώντας νέα αναστάτωση σε πλήρωμα και επιβάτες. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο διαιτολόγος συνελήφθη στη φυσούνα του αεροδρομίου κατά την αποβίβασή του. Ακολούθησαν πολύωρες καταθέσεις από τα μέλη του πληρώματος ενώ ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Παράλληλα δείτε άλλη μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Πανικός σε πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα: Παρενόχληση σε αεροσυνοδό από διαιτολόγο

Νέα Σμύρνη: «Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου!» - 5η γυναίκα αναγνώρισε τον 22χρονο νεαρό

Νέα Σμύρνη: Αυξάνονται συνεχώς οι καταγγελίες σε βάρος του 22χρονου που συνελήφθη μετά το τελευταίο περιστατικό για παρενόχληση σε κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020 όταν δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό.

Συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου του 2020 δηλαδή πριν από σχεδόν 14 μήνες, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου σε κεντρικό σημείο, ο 22ρονος την πλεύρισε και αφού αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της, έφυγε ατάραχος και χάθηκε στα στενά της περιοχής

Νέα Σμύρνη: «Με ακολούθησε, τον αισθάνθηκα πίσω μου» - Σοκάρει η μαρτυρία της κοπέλας για τον 22χρονο που την παρενόχλησε (Video)

Σοκάρει η μαρτυρία της κοπέλας για τον 22χρονο που την παρενόχλησε στη Νέα Σμύρνη. «Περπατούσα παράλληλα με το τραμ. Ήταν στον απέναντι δρόμο. Δεν μου μίλησε καθόλου, Απλά με ακολούθησε. Δεν επιτάχυνα, πήγαινα κανονικά και απλά κοιτούσα πίσω μου για να δω άμα είναι από πίσω μου ακόμα. Σε κάποια φάση τον έχασα και απλά μπήκα στην πολυκατοικία μου και τον αισθάνθηκα πίσω μου για αυτό κιόλας έκανα αυτές τις κινήσεις που έκανα» δήλωσε το θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη στον Ant1.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το έχει κάνει και σε άλλες κοπέλες. Όταν πήγα να κάνω εγώ καταγγελία έγιναν και άλλες. Μου στείλανε μηνύματα και είδα και στο αστυνομικό τμήμα ότι πήγαν και άλλες κοπέλες να καταθέσουν».

Η νεαρή, μάλιστα, κάλεσε όποια γυναίκα βρεθεί σε δύσκολη θέση να μην διστάσει να μιλήσει, να ουρλιάξει, να τρέξει και να χτυπήσει, έχοντας στο μυαλό της την αυτοάμυνα.

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 22χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς, όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο, ακολούθησε, έχοντας σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα, μία κοπέλα από τον σταθμό τραμ της Νέας Σμύρνης μέχρι το σπίτι της. Ο 22χρονος είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών κι εργάζεται σε γνωστό καφέ – μπαρ της Νέας Σμύρνης. Ο πατέρας του, υπερασπίστηκε τον γιο του, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα από ό,τι κατηγορείται.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share