Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χανιά: Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε εν ώρα υπηρεσίας

Ο άτυχος άνδρας έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις τελευταίες δύο εβδομάδες

8 Μαΐου 2021 15:52
Χανιά: Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε εν ώρα υπηρεσίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χανιά: Την τελευταία πνοή άφησε ο 37χρονος αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε εν ώρα υπηρεσίας στα Χανιά. Ο άτυχος άνδρας έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ωστόσο δεν τα κατάφερε και σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, o 37χρονος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματα του και πέθανε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση του θανάτου του Πασχάλη Γλώσση.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν όταν το Σάββατο 24 Απριλίου, ο 37χρονος αστυνομικός ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία τραυματίστηκε στο κεφάλι από το υπηρεσιακό του όπλο. Βρισκόταν μέσα σε υπηρεσιακό όχημα, όταν ξαφνικά ακούστηκε ο πυροβολισμός.

Τον 37χρονο άνδρα, εντόπισε ένας συνάδελφος του ο οποίος άκουσε τον πυροβολισμό και τον αντίκρισε αιμόφυρτο. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, όπου διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share