Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Τσακίζει» κόκαλα ο δικηγόρος της Ιωάννας - «Δεν μπορεί να βγει στο φως - Το ένα της αυτί έχει εξαφανιστεί»

«Θα κάνει άλλα 10 χειρουργεία»

8 Μαΐου 2021 12:45
Επίθεση με βιτριόλι: «Τσακίζει» κόκαλα ο δικηγόρος της Ιωάννας - «Δεν μπορεί να βγει στο φως - Το ένα της αυτί έχει εξαφανιστεί»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η άτυχη κοπέλα πριν από περίπου έναν χρόνο. «Η Ιωάννα είναι μόνιμα στο σπίτι και δεν μπορεί να βγει στο φως» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας. Ενώ, για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 36χρονη.

«Τσακίζει» κόκαλα ο δικηγόρος της Ιωάννας - «Το ένα της αυτί έχει εξεφανιστεί»

«Αποφάνθηκε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ότι η κατηγορούμενη κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Είχε ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει απλά ζημίες, αλλά το βούλευμα αναφέρεται σε τόσο μεγάλη ποσότητα, που λιώσανε οι τοίχοι όπου ακούμπησε το υγρό με αποτέλεσμα να έχει συμβεί αυτή η βλάβη στην κοπέλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας, «με τη βλάβη που έχει η Ιωάννα είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει... Το ένα της αυτί έχει εξαφανιστεί, το μάτι της έχει πρόβλημα, κυκλοφορεί μόνιμα με μάσκα, δεν κάνει να εκτεθεί στο φως γιατί πονάει πάρα πολύ, έχει κάνει ήδη 8 χειρουργεία και πρόκειται να κάνει πάρα πολλά ακόμα. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα κάνει άλλα 10 χειρουργεία».

«Ένα νέο κορίτσι κλεισμένο μες στο σπίτι, με αφόρητους πόνους, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει σχεδόν ένα χρόνο μετά. (Η κατηγορούμενη) την παρακολουθούσε, είχε βάλει GPS, είχε κάνει πρόβα του εγκλήματος, είχε πακιστανικό τηλέφωνο για να μην την εντοπίσουν, είχε μεταμφιεστεί... Ούτε σε ταινία» τόνισε ο δικηγόρος της Ιωάννας, κάνοντας λόγο για ζήλεια και μίσος.

Επίθεση με βιτριόλι: Ξεσπά η Ιωάννα μετά τη «συγγνώμη» της 36χρονης - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα» (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Στην άρνηση της Ιωάννας, της άτυχης κοπέλας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, προσκρούει η προσπάθεια της κατηγορούμενης να εμφανισθεί μεταμελημένη και να ζητήσει συγγνώμη.

Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η 36χρονη ζήτησε συγγνώμη, δήλωσε μεταμέλεια για τις πράξεις της ενώπιον της ανακρίτριας και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω… Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης. Θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ».

«Ψεύτικες λέξεις»

Σε αποκλειστική της δήλωση στο LIVENEWS, η Ιωάννα ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να δεχτεί τίποτα από τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή.

«Η καθοδηγούμενη συγνώμη της είναι μόνο ψεύτικες λέξεις που δεν μπορώ να λάβω υπόψιν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε».

Το σοκ από την είδηση ότι εντελώς αναπάντεχα, 10 μήνες μετά την επίθεση, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μιλήσει, ήταν μεγάλο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share