Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Νέα Σμύρνη: Σοκάρει ένα από τα θύματα του 22χρονου - «Τον είδα να βγάζει το μόριό του και να αυνανίζεται»

Ανατριχιάζει με τα λόγια της

7 Μαΐου 2021 21:10
Νέα Σμύρνη: Σοκάρει ένα από τα θύματα του 22χρονου - «Τον είδα να βγάζει το μόριό του και να αυνανίζεται»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκάρει η μαρτυρία μιας από τις κοπέλες, που ήταν... υποψήφια θύματα του 22χρονου επίδοξου «δράκου» της Νέας Σμύρνης, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, τη στιγμή που ο ίδιος ετοιμάζεται για τη δίκη του.

«Ήταν 12 Νοεμβρίου, 4 παρά 10 το απόγευμα όταν γύριζα με την αδερφή μου στο σπίτι. Είδαμε τότε ένα αυτοκίνητο που έκοψε μόλις μας είδε και σταμάτησε λίγο πιο πάνω από το σπίτι» περιγράφει η γυναίκα στο Mega.

Νέα Σμύρνη: Οι εφιαλτικές στιγμές ενός από τα θύματα του 22χρονου

«Προχωρώντας φτάνουμε μπροστά στο αυτοκίνητο, από την πλευρά του οδηγού και βλέπω να έχει βγάλει κανονικά το μόριό του και να αυνανίζεται. Τα έχασα, του είπα τι κάνεις εκεί, ήταν τελείως ατάραχος, ούτε να τρομάξει ούτε τίποτα» είπε η νεαρή γυναίκα.

«Πήρα αμέσως το 100 και μίλησα με μια αστυνομικό και της έδωσα το χρώμα και τον αριθμό του αυτοκινήτου. Είπα τι έκανε και μου είπαν ότι θα κάνουν ότι χρειάζεται και να μην ανησυχώ» σημείωσε η καταγγέλλουσα,

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν έγινε τίποτα, καθώς ο ίδιος νεαρός βρέθηκε ένα μήνα μετά πάλι στο ίδιο σημείο, κάνοντας τις ίδιες πράξεις.

«Τη δεύτερη φορά φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν νύχτα, ήταν 17:30. Κατέβαινα πάλι την οδό του σπιτιού μου. Είδα ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή τη μεγάλα σκάλα, όπως φτάνω κοντά του του είπα αν μπορεί να την κλείσει παρακαλώ γιατί δεν έβλεπα. Είδα πάλι τον ίδιο νεαρό να αυνανίζεται. Εκεί τρελάθηκα, άρχισα και φώναζα, τότε βάζει μπρος το αυτοκίνητο και με την ίδια παγωμένη έκφραση έφυγε» πρόσθεσε η γυναίκα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share