Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζει η μητέρα του 22χρονου - «Είμαι συνετριμμένη»

Ο δικηγόρος του θεωρεί πως υπάρχει υπερβολή στην υπόθεση...

7 Μαΐου 2021 18:22
Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζει η μητέρα του 22χρονου - «Είμαι συνετριμμένη»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συγκλονίζει η μητέρα του 22χρονου επίδοξου «δράκου» της Νέας Σμύρνης, με την ίδια να αναφέρεται στον χαρακτήρα του παιδιού της και το σε τι κατάσταση βρίσκεται, με τη δίκη του για την παρενόχληση της συνομήλικής του να έρχεται.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό. Εχει την κοπέλα του, την δουλειά του, είναι φοιτητής, είμαι συντετριμμένη», τονίζει η μητέρα του 22χρονου νεαρού. «Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του», τονίζει η μητέρα του.

Νέα Σμύρνη: Η θέση της μητέρας και του δικηγόρου του 22χρονου

«Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα social media το τι λέγεται… Τoυ λένε να αυτοκτονήσει», συμπληρώνει η ίδια

«Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω μα τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου», αναφέρει από την πλευρά του ο 22χρονος κατηγορούμενος, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Μυταλούλης, υποστηρίζει πως υπάρχει «τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook», σημειώνει.

«Είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχτεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα σόσιαλ μίντια λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί από μια εξαιρετική οικογένεια», προσθέτει ο ίδιος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share