Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέο κρούσμα σάτυρου στο Αγρίνιο: Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε νεαρή γυναίκα

Έχει ξεφύγει η κατάσταση

7 Μαΐου 2021 11:24
Νέο κρούσμα σάτυρου στο Αγρίνιο: Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε νεαρή γυναίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον 22χρονο σάτυρο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, από τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου ερευνάται μια ιστορία με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, την περασμένη νύχτα ταραγμένες νεαρές γυναίκες κάλεσαν την Αστυνομία και κατήγγειλαν πως ενώ (στις 2 τα ξημερώματα) βρίσκονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην περιοχή του Δοκιμίου, πλησίασε σε αυτό ένας νεαρός και έβγαλε το μόριο του.

Αστυνομικοί έσπευσαν, εντόπισαν τον νεαρό και τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Νέο κρούσμα σάτυρου στο Αγρίνιο

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Αγρινίου που εξετάζει αν σχετίζεται το νέο περιστατικό με αυτό που συνέβη προχθές στο Πάρκο του Αγρινίου καθώς υπάρχουν σχετικές ενδείξεις.

Θυμίζουμε πως και την Τετάρτη προσήχθη ένα νεαρό άτομο ωστόσο τα στοιχεία δεν ήταν αρκετά για να ταυτοποιηθεί και να σχηματιστεί δικογραφία.

Νέα Σμύρνη: Τα τρία προηγούμενα χτυπήματα του σάτυρου - Από που τον αναγνώρισαν τα θύματα;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για τον 22χρονο κατηγορούμενο για σεξουαλική παρενόχληση στη Νέα Σμύρνη.

Η μία μετά την άλλη γίνονται γνωστές οι εξελίξεις στο θέμα με την σεξουαλική παρενόχληση της νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη. Θυμίζουμε οτι χθες γνωστοποίησε το περιστατικό που της συνέβη, «ανεβάζοντας» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δύο φωτογραφίες του δράστη και το video με το τί έγινε.

Αμέσως άρχισε να παίρνει διαστάσεις και η ταυτότητα του νεαρού δεν άργησε να γίνει γνωστή, καθώς είχε κάνει και το... λάθος να ακουμπήσει πόρτα της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να έχουν τα αποτυπώματά του.

Έτσι το μεσημέρι συνελήφθη και η σοπράνο που είχε κυνηγήσει τον αναγνώρισε.

Μόνο που δεν ήταν η μόνη, καθώς όταν άρχισε να κυκλοφορεί η φωτογραφία του και άλλα θύματα άρχισε να αναφέρουν οτι είχαν βρεθεί στον... δρόμο του.

Η πρώτη επίθεση ήταν στις 6 Αυγούστου στην περιοχή της Ακρόπολης με θύμα μια 21χρονη κοπέλα, η δεύτερη έγινε στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο, αυτή τη φορά με θυμα μια 23χρονη Κινέζα ενώ η τρίτη στις 18 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νέας Σμύρνης όπου ο σάτυρος ακολούθησε μια 27χρονη κοπέλα και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share