Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνο έκοβε βόλτες στην Αριστοτέλους

Βγήκε για καφεδάκι στον Λευκό Πύργο!

7 Μαΐου 2021 09:22
Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνο έκοβε βόλτες στην Αριστοτέλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αγριογούρουνο έκανε βόλτες σε ένα από τα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Αριστοτέλους. Τα ξημερώματα πολίτες το είδαν να περιφέρεται μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Όπως αναφέρει το thestival.gr η αύξηση του πληθυσμού των αγριόχοιρων στο περιαστικό δάσος τους αναγκάζει να αναζητήσουν τροφή εντός του αστικού ιστού. Τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί αρκετές ανάλογες επισκέψεις. Τα νυχτοπερπατήματα του αγριογούρουνου κατέγραψε με το κινητό ένας αστυνομικός και δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook.

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έμπροσθεν Α.Τ Λευκού Πύργου!!!!! Πλατεία Αριστοτελους !!!

Posted by Παναγιώτης Κοκκαλένιος on Thursday, May 6, 2021

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 36χρονου και… βαριά πρόστιμα για κορωνοπάρτι

Η ιδέα του κορωνοπάρτι δεν ήταν και η καλύτερη για μια παρέα στη Θεσσαλονίκη, με εννέα άτομα να πληρώνουν ακριβά τη συμμετοχή τους και πολύ περισσότερο έναν 36χρονο.

Θεσσαλονίκη: Σε δύσκολη θέση ο 36χρονος διοργανωτής του κορωνοπάρτι

Ο διοργανωτής του πάρτι συνελήφθη και οι υπόλοιποι υπέστησαν την «καμπάνα» του προστίμου, αφού πρώτα η Αστυνομία κλήθηκε, για να «διαλύσει» τη συγκέντρωση. Ο 36χρονος αλλοδαπός, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, είδε να του περνούν χειροπέδες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση για να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι

Τελειωμό δεν έχουν τα πάρτι που γίνονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας παρά τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό. Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Τρίτης ισχυρή αστυνομική δύναμη εγκαταστάθηκε στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποτρέψει κορωνοπάρτι.

Αφορμή για την αστυνομική επιχείρηση στάθηκαν οι εκατοντάδες καταγγελίες που δέχτηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα το 100 από κατοίκους της περιοχής. Όπως αναφέρει το thestival η συγκεκριμένη πλατεία τις νυχτερινές ώρες μετατρέπεται σε στέκι νεαρών ατόμων που διασκεδάζουν. Λόγω της κατάστασης αυτής οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι εδώ και καιρό αδυνατούν να κοιμηθούν.

Οι καταγγελίες αναφέρουν ότι τα πάρτι στην πλατεία διαρκούν μέχρι το πρωί. Η Αστυνομία απέφευγε για μέρες να προχωρήσει σε επιχείρηση απομάκρυνσης των νεαρών προκειμένου να μην σημειωθεί κάποιο περιστατικό αντίστοιχο με εκείνο της Νέας Σμύρνης. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η εγκατάσταση αστυνομικών δυνάμεων με το φως της ημέρας και σε χρονική στιγμή που η πλατεία ήταν άδεια.

Η παρουσία της Αστυνομίας λειτούργησε αποτρεπτικά. Μάλιστα κάποιοι από τους κατοίκους πλησίασαν τους αστυνομικούς και τους ευχαρίστησαν για την επέμβαση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share