Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη: Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη! Αραιές συννεφιές αλλά με... υψηλές θερμοκρασίες (Video)

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο

7 Μαΐου 2021 08:53
Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη: Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη! Αραιές συννεφιές αλλά με... υψηλές θερμοκρασίες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με καλό καιρό θα κυλήσει η Παρασκευή, 7 Μαΐου. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από από μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, θα έχουμε αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες. Παράλληλα, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, αναφέροντας πως δεν αποκλείεται να μας πλησιάσει ένα βαρομετρικό χαμηλό.

Παράλληλα ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη:

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (7/5)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 6/5! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του Open. Ενώ, τη φράση «έχω ένα βίτσιο όταν βρω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, ο 22χρονος που συνελήφθη για την παρενόχληση της κοπέλας.

Δείτε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων στο Athensmagazine.gr:

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share