Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Το παιδί είναι τέλειο": Σπάει την σιωπή του ο πατέρας του 22χρονου από τη Νέα Σμύρνη!

Πήρε θέση για το τραγικό περιστατικό!

7 Μαΐου 2021 07:48
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ο 22χρονος νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο να ακολουθεί νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη με το μόριό του έξω.

Σε βάρος του νεαρού αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία, ενώ εξετάζεται αν έχει παρενοχλήσει και άλλες στο παρελθόν. Συγκεκριμένα εξετάζονται τέσσερις περιπτώσεις καταγγελιών στην περιοχή της Ακρόπολης και στο κέντρο της Αθήνας.

Στο Star μίλησαν ο πατέρας του νεαρού καθώς και ο δικηγόρος του.

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», δηλώνει ο πατέρας του 22χρονου. «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δηλώνει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.

Ποιος είναι ο 22χρονος;

Ο νεαρός που είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, είναι γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής. Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, και μάλιστα εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα.

Οι εξελίξεις με το που «ανέβασε» η γυναίκα στο προφίλ της στο Facebook το βίντεο αλλά και την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία, ήταν ραγδαίες. Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. κινήθηκαν τάχιστα και κατάφεραν να αξιοποιήσουν σε χρόνο ρεκόρ κάθε πληροφορία που έφτασε στην κατοχή τους.

Έτσι αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, 06.05.2021, προχώρησαν στην προσαγωγή του 22χρονου ο οποίος αναγνωρίστηκε από την σοπράνο. Αφού κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Στο πλευρό του έχει συνεχώς τον πατέρα του, ενώ στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών έχει μπει μια σεξουαλική παρενόχληση που σημειώθηκε πριν λίγο καιρό εναντίον δύο ανήλικων κοριτσιών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Τι ψάχνει η Αστυνομία;

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…», είπε η κοπέλα μιλώντας στο Mega.

Τις στιγμές τρόμου που έζησε στη Νέα Σμύρνη περιέγραψε η κοπέλα. «Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…», είπε μιλώντας στο Mega.

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα» πρόσθεσε.

Η κοπέλα κατέβηκε στη στάση του τραμ, 300 μέτρα από το σπίτι της και όπως περιέγραψε: «Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα».

λα ξεκίνησαν από τη σοκαριστική καταγγελία προχώρησε μια νεαρή γυναίκα, η οποία αναφέρει πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη.

Η νεαρή κοπέλα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook βίντεο από κάμερα ασφαλείας, αλλά και εικόνες του νεαρού, σημειώνοντας: «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα.

Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.

Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, φαίνεται η κοπέλα να μπαίνει στην πολυκατοικία και ένας νεαρός εμφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κοιτά μέσα από το τζάμι της κλειστής πόρτας και στη συνέχεια φεύγει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share