Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα βίτσιο όταν βρω κάτι ωραίο θέλω να....» είπε ο 22χρονος - Που και πως είχε «ξαναχτυπήσει» (Video)

Ακόμα 3 γυναίκες τον αναγνώρισαν - Τι υποστηρίζει ο πατέρας του - Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα

7 Μαΐου 2021 07:24
Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα βίτσιο όταν βρω κάτι ωραίο θέλω να....» είπε ο 22χρονος - Που και πως είχε «ξαναχτυπήσει» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα Σμύρνη: Τη φράση «έχω ένα βίτσιο όταν βρω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, ο 22χρονος που συνελήφθη για την παρενόχληση της κοπέλας.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν μια 22χρονη από τη Νέα Σμύρνη κατήγγειλε την παρενόχληση σε βάρος της καθώς ο 22χρονος την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, έχοντας έξω το ανδρικό μόριο του.

Η κοπέλα, μάλιστα, ανήρτησε στο Facebook και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας στην οποία μένει. Στο βίντεο, εμφανίζεται η 22χρονη να μπαίνει στην πολυκατοικία και πίσω της να εμφανίζεται ο 22χρονος συλληφθείς έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, ο 22χρονος άγγιξε την πόρτα για να δει αν είναι ανοιχτή πριν να αποχωρήσει σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Η κίνησή του αυτή αποδείχθηκε και το βασικό του λάθος καθώς έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, να τον ταυτοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…», είπε η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο Mega.

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα» πρόσθεσε η 22χρονη.

Νέα Σμύρνη: Για άλλες τρεις επιθέσεις ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος - Οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα

Ενώπιων του εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην σχολή Ευελπίδων αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 22χρονος φοιτητής που συνελήφθη χθες έπειτα από καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας ότι την ακολούθησε με το μόριό του εκτός παντελονιού μέχρι έξω από την πόρτα της. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης, με τον ίδιο τρόπο είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο.

Η τρίτη επίθεση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ανακρίνουν τον 22χρονο, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Τι λένε ο πατέρας και ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο πατέρας του 22χρονου λίγη ώρα μετά τη σύλληψή μίλησε στο Star λέγοντας: «το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι». Ακολούθως, ο πατέρας του 22χρονου επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου δήλωσε από την πλευρά του: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share