Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτη κοινωνία: Η 25χρονη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση πήγε από τους 8.000 στους 15.000 followers στο Instagram μέσα σε 10 ώρες!

Κύμα συμπαράστασης ή βλακεία στον εγκέφαλο;

6 Μαΐου 2021 20:44
Απίστευτη κοινωνία: Η 25χρονη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση πήγε από τους 8.000 στους 15.000 followers στο Instagram μέσα σε 10 ώρες!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σε τι κοινωνία ζούμε; Την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι το "παίζουν" θιγμένοι με την συμπεριφορά του τύπου (δείτε εδώ ποιος είναι) που επιχείρησε να επιτεθεί σεξουαλικά στην 25χρονη Δανάη από τη Νέα Σμύρνη η κοπέλα είδε ως δια μαγείας να πολλαπλασιάζονται οι ακόλουθοί της στο Instagram.

Είναι χαρακτηριστικό πως χτες το βράδυ η κοπέλα είχε περίπου 8.000 followers και αυτή την στιγμή που μιλάμε πλησιάζει τους 15.000 και αναμένεται να τους ξεπεράσει πολύ πολύ σύντομα.

Αλήθεια τι μυαλά κουβαλάνε ορισμένοι δεν μπορούμε να το καταλάβουμε! Γιατί αδυνατούμε να πιστέψουμε πως τόσοι άνθρωποι ακολούθησαν την 25χρονη Δανάη απλά για συμπαράσταση!

Η 25χρονη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση πήγε από τους 8.000 στους 15.000 followers στο Instagram

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 22χρονος που κυνηγούσε την κοπέλα με το μόριό του έξω (photo)

Νέα Σμύρνη: Στη σύλληψη ενός 22χρονου άνδρα, ο οποίος κυνηγούσε με το μόριο του έξω γυναίκα στη Νέα Σμύρνη, προχώρησαν οι Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται η εμπλοκή του σε άλλες τέσσερις παρόμοιες υποθέσεις. Ο άνδρας ελέγχεται και επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον γυναικών σε Ακρόπολη, Παλαιό Φάληρο και Αιγάλεω.

Το προφίλ του 22χρονου

Πρόκειται για έναν 22χρονο Έλληνα, ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστήμιου του Πειραιά.

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 22χρονος που κυνηγούσε την κοπέλα με το μόριό του έξω

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας», ανέφερε στην ανακοίνωση της η Ελληνική Αστυνομία υπογραμμίζοντας ότι «μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης. «Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Υπενθυμίζεται ότι νεαρή γυναίκα πόσταρε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση και συγκεκριμένα ότι την ακολουθούσε για 300 μέτρα και ότι είχε βγάλει το μόριό του καθώς πήγαινε προς το μέρος της. Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο σταθμό του τραμ στην Αιγαίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η ανάρτηση της κοπέλας στο Facebook

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share