Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νέα Σμύρνη: Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που είχε βγάλει το μόριό του και ακολουθούσε την κοπέλα

Τι αποκάλυψε η κοπέλα

6 Μαΐου 2021 17:36
Νέα Σμύρνη: Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που είχε βγάλει το μόριό του και ακολουθούσε την κοπέλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα Σμύρνη: Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που είχε βγάλει έξω το μόριό του και ακολουθούσε την κοπέλα στη Νέα Σμύρνη. Η νεαρή κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και στη συνέχεια αναγνώρισε το δράστη.

Η αστυνομία είχε προχωρήσει στην προσαγωγή ενός υπόπτου για το περιστατικό, το οποίο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, με την κοπέλα να δημοσιεύει μάλιστα το επίμαχο βίντεο από την είσοδο της πολυκατοικίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και αναγνώρισε τον άνδρα που την ακολουθούσε στο πρόσωπο του υπόπτου που είχε προσαχθεί. Για τον φερόμενο δράστη θα σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τι αναφέρει η κοπέλα σε συνέντευξή της:

Για τον εφιάλτη που έζησε το βράδυ της Τετάρτης μίλησε στο protothema.gr η make up artist: «Αρχικά γυρνούσα από την περιοχή της Καλλιθέας, όταν στη λεωφόρο Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, αισθάνομαι ότι κάποιος με ακολουθεί. Ήμασταν με τα πόδια και εγώ και εκείνος. Αισθάνθηκα κάπως ανήσυχα εκείνη την ώρα γιατί ήταν και αργά ήταν γύρω στις 00:30.

Ξεκίνησα να περπατάω πιο γρήγορα προς το σπίτι μου. Κάποια στιγμή τον έχασα, αλλά έκανα λάθος γιατί την ώρα που κατευθυνόμουν προς την είσοδο της πολυκατοικίας τον είδα ξανά. Άνοιξα την πόρτα, μπήκα γρήγορα και ταυτόχρονα έκλεισα με τα χέρια την πόρτα, ώστε να μην έχει χρόνο να μπει.

Τότε, όπως φαίνεται στο βίντεο, εμφανίζεται αυτός. Εγώ μέχρι τότε δεν ήξερα ότι αυτός περπατούσε και είχε έξω το μόριο του. Στην κάμερα το είδα. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση».

Η νεαρή κοπέλα επέλεξε να επικοινωνήσει μέσω της σελίδας της στο facebook το όλο σκηνικό, προκειμένου έτσι να προστατέψει κι άλλες ανυπεράσπιστες γυναίκες, που ίσως έχουν κάποια παρόμοια εμπειρία:

«Όλο αυτό το σκηνικό διαρκεί τουλάχιστον πέντε λεπτά. Δεν μου έχει μιλήσει καθόλου και είναι σαν μια σκιά. Είχα τρομοκρατηθεί γιατί ήμουν μόνη στο δρόμο και η αλήθεια είναι πως καθημερινά ακούμε πάρα πολλά. Ήμουν εύκολο θήραμα, μόνη σ ένα δρόμο σκοτεινό».

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανάρτησης, έχει δεχτεί πολλά μηνύματα από κοπέλες που της λένε πως και εκείνες είχαν ζήσει τον ίδιο εφιάλτη από τον συγκεκριμένο νεαρό άνδρα:

«Μου έχουν στείλει πολλά μηνύματα με κάποιον συγκεκριμένο τύπο γύρω στα 22 με 24, ο οποίος φαίνεται να το έχει κάνει ξανά αυτό και σε άλλες κοπέλες. Η αστυνομία έχει έρθει και έχει πάρει αποτυπώματα από την πόρτα. Η κάμερα αυτή είναι δική μου και έχω άμεση πρόσβαση σε αυτήν».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share