Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε διαμέρισμα

Η δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες

6 Μαΐου 2021 16:40
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε διαμέρισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην Θεσσαλονίκη καθώς εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η σορός ανήκει σε 55χρονο, ένοικο του διαμερίσματος, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν έντονη δυσοσμία και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης. Κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη νωρίτερα το απόγευμα στο σημείο παρουσία πταισματοδίκη και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα. Η υπόθεση ερευνάται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό εξελίχθηκε και στην Λάρισα καθώς βρέθηκε πτώμα στις όχθες του Πηνειού.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε διαμέρισμα

Θρίλερ στο Ναύπλιο: Βρέθηκε πτώμα σε οικοδομή

Θρίλερ στο Ναύπλιο καθώς βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε πιλοτή οικοδομής. Πρόκειται για αλλοδαπό υπήκοο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έντονη δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες που ενημέρωσαν την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας. Το πτώμα εντοπίσθηκε σε πιλοτή οικοδομής σε προχωρημένη σήψη. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση και γραφείο τελετών που παρέλαβε το πτώμα του άτυχου αλλοδαπού.

Πτώμα σε οικοδομή στο Ναύπλιο

Θρίλερ στο Αργοστόλι - Εντοπίστηκε πτώμα 35χρονου

Θρίλερ στο Αργοστόλι καθώς εντοπίστηκε το πτώμα ενός 35χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, στη Γέφυρα Δεβοσέτου. Επίσης, το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στις 8:00, περαστικοί, οι οποίοι έκαναν τον πρωινό περίπατό τους στη γέφυρα που ενώνει το Αργοστόλι με την απέναντι όχθη, βρήκαν έναν άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του, να επιπλέει στη θάλασσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ ανέσυραν τον άτυχο άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πτώμα 35χρονου στο Αργοστόλι

Η σορός του 35χρονου αλλοδαπού θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Θρίλερ με πτώμα άνδρα στη Θεσσαλονίκη

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στον δήμο Χαλκηδόνος. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το voria.gr, το πτώμα εντοπίστηκε το Σάββατο σε αγροτική περιοχή, κοντά σε οικισμό Ρομά. Επίσης, σ' ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι ορισμένα παιδιά στην Πάρο όπου βρήκαν ένα πτώμα όσο έκαναν αναρρίχηση.

Στο σημείο μετέβη δύναμη της αστυνομίας, ενώ έχει διαταχθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ώστε να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του άνδρα.

Πτώμα άνδρα στη Θεσσαλονίκη

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης σημειώνει πως πρόκειται για έναν άνδρα 52 ετών. Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, το σενάριο αυτό δεν υποστηρίζεται από τα διαθέσιμα στοιχεία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share