Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα του

«Μου λείπεις πάντα»

6 Μαΐου 2021 16:37
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα συμπληρώνονται 9 χρόνια από τον θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη και ο γιος της Κυριάκος Μητσοτάκης τη θυμάται με μια συγκινητική ανάρτηση.

Ο Πρωθυπουργός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια φωτογραφία με τη μητέρα του από το Πάσχα του 1969 και έγραψε:

«Μαζί, το Πάσχα 1969. Εννέα χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που σε χάσαμε. Μου λείπεις πάντα».

Ανάρτηση για τα εννιά χρόνια από τον θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη, έκανε νωρίτερα την Πέμπτη (6/5) και η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ένα άλλο Πάσχα λίγο πριν την Πρωτομαγιά του ‘69 όταν ήσουν, σε κατ’ οίκον περιορισμό, μόνη με τέσσερα παιδιά. Μας έντυσες μας στόλισες για να στείλεις τη φωτογραφία στον πατέρα μας στην εξορία. ⠀

Με το χαμόγελο για να μην στεναχωρηθεί και γιατί δεν το έβαζες ποτέ κάτω! Πόσο μας λείπεις!», γράφει η Ντόρα Μπακογιάννη και συνοδεύει την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της μητέρας της και τα αδέρφια της όταν ήταν ακόμη μικρά.

Ντόρα Μπακογιάννη για Πάσχα: «Εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην Κρήτη!» (Video)

«Εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην Κρήτη», τόνισε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη ερωτώμενη για το αν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό, με ελεύθερη μετακίνηση εκτός νομού. Την ίδια ώρα που καμπανάκια κρούουν οι λοιμωξιολόγοι για το ενδεχόμενο άνοιγμα και την άρση των μέτρων, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση μέχρι τις 12 Απριλίου, να συνεχιστεί η απαγόρευση κυκλοφορίας και να θυσιάσουμε το Πάσχα, για το βωμό του καλοκαιριού!

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ η κυρία Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των μετακινήσεων από νομό σε νομό, υποστηρίζοντας ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, όπου ο κίνδυνος της διασποράς είναι μεγάλος, τονίζοντας ακόμη ότι «ο κόσμος και οι νέοι δεν κρατιούνται και αυτό είναι κάτι που πρέπει να υπολογίσουμε».

«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη», είπε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη, διευκρινίζοντας πως οι μετακινήσεις πιθανότατα θα ανοίξουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share