Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Καβάλα: Άνοιξαν τον τάφο και έκλεψαν τον νεκρό

Απίστευτο περιστατικό

6 Μαΐου 2021 14:55
Σοκ στην Καβάλα: Άνοιξαν τον τάφο και έκλεψαν τον νεκρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι από τα περιστατικά που λες ότι γίνονται μόνο στις ταινίες, αλλά η αλήθεια είναι πώς κάποιες φορές γίνονται και στην πραγματικότητα.

Πριν λίγες μέρες, άγνωστοι πήγαν σε νεκροταφείο της Καβάλας, έσκαψαν τον τάφο και έβγαλαν από μέσα τον νεκρό.

Κατά τη διάρκεια της τελετής για τα εννιάμερα του νεκρού στην Καβάλα, συγγενείς του μακαρίτη αντίκρισαν ανακατεμένα τα χώματα, όπως αναφέρει το proininews και αμέσως ζήτησαν εκταφή από τους υπεύθυνους του δημοτικού κοιμητηρίου της Ελευθερούπολης Καβάλας.

Όταν άνοιξαν τον τάφο, δυστυχώς, οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο νεκρός έλειπε και το φέρετρο ήταν γεμάτο άχυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται το ενδεχόμενο άλλοι συγγενείς του νεκρού να τον πήραν και να τον έθαψαν σε άλλη περιοχή! Παράλληλα, διαβάστε για το έμβρυο που βρέθηκε σε νεκροταφείο μέσα σε σακούλα.

Βανδάλησαν νεκροταφείο στη Θεσσαλονίκη - Έσπασαν τα μνήματα και πήραν 45 καντήλια

Άγνωστοι βανδάλισαν μνήματα σε νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης, καθώς ξήλωσαν 45 καντήλια και θυμιατά από τους τάφους.

Το περιστατικό συνέβη στα Κοιμητήρια των Πεύκων στον δήμο Νεάπολης – Συκεών στη Θεσσαλονίκη και οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι πολλές.

Βανδάλισαν νεκροταφείο στη Θεσσαλονίκη

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, οι κλοπές και οι καταστροφές στα μνήματα διαπιστώθηκαν το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ενώ τη Μεγάλη Τρίτη η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και κατά τόπον αρμόδια για τη Δ.Ε. Πεύκων Παρή Γενίτσαρη κατέθεσε μήνυση του δήμου κατά αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης – Συκεών.

Ακολούθως, η Σήμανση επισκέφθηκε το χώρο των Κοιμητηρίων για συλλογή στοιχείων και λεπτομερή καταγραφή κλοπών και καταστροφών. Παράλληλα, διαβάστε για το πρόστιμο που έκοψαν σε χήρα σε νεκροταφείο.

Πήραν καντήλια και θυμιατά από μνήματα της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με το Thestival, ο δήμαρχος ζητά παρέμβαση και ελέγχους από την αστυνομία καθώς, όπως υποστηρίζει, υπάρχουν «δεκάδες γραπτές και προφορικές καταγγελίες για ομάδες και συμμορίες που παραμονεύουν γύρω από τα Κοιμητήρια και επιτίθενται είτε σε ανύποπτους ηλικιωμένους, αρπάζοντας τσάντες και πορτοφόλια, είτε σπάνε αυτοκίνητα και αφαιρούν τσάντες, πολύτιμα υλικά και εξοπλισμό μέσα από αυτά».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share