Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα: Νεκρός 60χρονος

Τραγωδία

6 Μαΐου 2021 09:46
Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα: Νεκρός 60χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική ήταν η κατάληξη τροχαίου που έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο δρόμο Αγιάς - Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 60χρονος άνδρας – στο ύψος των στροφών στον «Αη Νικόλα τον Φονιά» όπως είναι ευρύτερα γνωστό το σημείο – εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε παρακείμενο χωράφι.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα

Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ο άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματα διερευνώνται, ενώ την Προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς.

Πέθανε ο 21χρονος ειδικός φρουρός από το τροχαίο ατύχημα στο Περιστέρι

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 21χρονος ειδικός φρουρός ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα.

Ο νεαρός ήταν άνδρας της ομάδας ΔΡΑΣΗ, και επέστρεφε σπίτι του όταν ένα διερχόμενο όχημα παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και κυριολεκτικά «καρφώθηκε» στο όχημα του άτυχου αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον βαριά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που κόπηκε ο στύλος του σηματοδότη.

Πέθανε ο 21χρονος ειδικός φρουρός από το τροχαίο στο Περιστέρι

Ο 21χρονος παρέμενε στο νοσοκομείο διασωληνωμένος ενώ οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να σώσουν τη ζωή του. Δυστυχώς, τα τραύματά του ήταν τόσο εκτεταμένα που ο άτυχος νέος έχασε απεβίωσε πριν από λίγα λεπτά.

Ασύλληπτο τροχαίο στη Λεωφόρο Κύμης: Έτρεχε με 300 χιλιόμετρα, διαλύθηκε το ΙΧ! (video)

Για άλλη μία φορά η περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού και συγκεκριμένα η Λεωφ. Κύμης έγινε «πίστα» για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας και σκηνικό για ένα ατύχημα με τρομακτικές εικόνες.

Συγκλονιστικό video με σύγκρουση αυτοκινήτου στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού. To ατύχημα ευτυχώς δεν είχε σοβαρό τραυματισμό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οδηγοί διασχίζοντας την κεντρική Λεωφόρο, η οποία οδηγεί στο Ολυμπιακό χωριό, τις βραδινές ώρες έχουν βρεθεί ξαφνικά αντιμέτωποι με αυτοκίνητα που κάνουν κόντρες. Μη μπορώντας να τα αποφύγουν εν πλέκονται σε σφοδρές συγκρούσεις καταλήγοντας στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα της λεωφόρου με εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Ένα τέτοιο περιστατικό έγινε το βράδυ της Τρίτης 21/4 όταν ο οδηγός ενός μαύρου Honda Civic κινούμενος με υπερβολική ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του οχήματος χτύπησε σε στηθαίο του δρόμου, έκανε μία περιστροφή και «καρφώθηκε» στις διαχωριστικές μπάρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες και παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ο οδηγός του Civic βγήκε από το εσωτερικό του έχοντας υποστεί ελαφρά τραύματα. Από τύχη γλίτωσαν την επαφή οι επιβάτες του οχήματος που ακολουθούσε και κατέγραψαν το ατύχημα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share