Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πέθανε ο Πολύζος!

Ιδιοκτήτης του fast food STOP στα Τρίκαλα

5 Μαΐου 2021 12:13
Σοκ: Πέθανε ο Πολύζος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ιδιαίτερα δραστήριος επιχειρηματίας, ο Νίκος Πολύζος, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη μέρα του Πάσχα, σε ηλικία 65 ετών.

Ανήσυχο πνεύμα δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εστίασης από πολλά χρόνια, όντας ιδιοκτήτης του fast food STOP απέναντι από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, και αργότερα του catering και του “Κτήματος Πολύζου”, που φιλοξενούσε γάμους, βαφτίσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, στο Διαλεχτό Τρικάλων.

Κατέληξε έπειτα από αρκετές μέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Κηδεύεται την Τετάρτη 05-05-2021 και ώρα 11:00 πμ στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων (στο κοιμητήριο) Διαλεχτού Τρικάλων.

Πέθανε ο Πολύζος!

Τρίκαλα: Νεκρός αναβάτης μηχανής σε τροχαίο

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων, καθώς σήμερα ένας αναβάτης μηχανής έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας trikalaola.gr ένας άνδρας περίπου 60 ετών, ενώ κινούνταν με την μοτοσυκλέτα του στο νέο περιφερειακό δρόμο Πύλης-Τρικάλων, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στα πλαϊνά κράσπεδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, όπου έφτασε στο σημείο και μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας Πύλης όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα θα διενεργήσει το Α.Τ. Πύλης. Ωστόσο τεράστια μάχη δίνουν ο 21χρονος αστυνομικός και οι γιατροί, προκειμένου να μείνει ζωντανός, μετά το σοκαριστικό τροχαίο που έλαβε τόπο στο Περιστέρι.

Τρίκαλα: Νεκρός αναβάτης μηχανής σε τροχαίο

Νεκρός 35χρονος σε τροχαίο στη Σαντορίνη

Ένα τραγικό συμβάν συγκλόνισε τη Σαντορίνη σήμερα το πρωί, Δευτέρα του Πάσχα καθώς νεαρός μόλις 35 ετών έχασε την ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cyclades24.gr σήμερα Δευτέρα στις 06.50’ στη Σαντορίνη επί της επαρχιακής οδού Καρτεράδος - Θήρας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 35χρονο εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θήρας στο Γ.Ν Θήρας όπου κατέληξε.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος δεν φορούσε κράνος, ενώ τη μηχανή την είχε πάρει από ένα φίλο του.

Νεκρός 35χρονος σε τροχαίο στη Σαντορίνη

Τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος

  • Να σταματήσουμε το όχημά μας χωρίς όμως από τη στάθμευσή μας να δημιουργούνται πρόσθετοι κίνδυνοι για την κυκλοφορία.
  • Να λάβουμε μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας, προειδοποιώντας τους υπόλοιπους οδηγούς που πλησιάζουν ότι έγινε ατύχημα.
  • Να ελέγξουμε εάν υπάρχουν τραυματίες από τη σύγκρουση και σε θετική περίπτωση να ειδοποιήσουμε άμεσα το ΕΚΑΒ.
  • Να ειδοποιήσουμε την Αστυνομία και να παραμείνουμε στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν οι αρμόδιες αρχές.
  • Να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
  • Εφόσον από τη σύγκρουση υπάρχουν τραυματίες ή νεκροί να εμποδίσουμε την μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, η οποία θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.
  • Να ανταλλάξουμε τα στοιχεία της ταυτότητάς μας, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Καλό είναι να ειδοποιείται πάντα η Αστυνομία σε ένα τροχαίο ατύχημα! Βέβαια σε απλές περιπτώσεις, όπου υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές, χωρίς τραυματισμό ατόμου, οι οδηγοί είναι εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και υπάρχει κοινή αποδοχή για τον τρόπο πρόκλησης του ατυχήματος, ίσως η καταγραφή του συμβάντος από τις ασφαλιστικές εταιρίες των οδηγών είναι αρκετή. Σε αυτή την περίπτωση κάποιες φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος ίσως θα φανούν χρήσιμες.

Επισημαίνεται ότι μόνο στην περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με υλικές ζημιές και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα μπορεί να αποχωρήσει από τον τόπο του ατυχήματος, με την προϋπόθεση ότι μέσα σε 24 ώρες θα ενημερώσει τον ζημιωθέντα με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή θα αναφέρει το συμβάν στην Αστυνομία.

Στην περίπτωση που αντιληφθούμε ότι οδηγός που εμπλέκεται σε ένα τροχαίο εγκαταλείπει τον τόπο του ατυχήματος, όλοι οφείλουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας αλλά και την Τροχαία στο έργο της. Ας συγκρατήσουμε τα στοιχεία ταυτότητας αυτοπτών μαρτύρων, ή οποιαδήποτε στοιχεία μπορούμε (όπως φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, αριθμό κυκλοφορίας, τύπο και χρώμα οχήματος κ.α.), από οδηγούς που εγκαταλείπουν τον τόπο του ατυχήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share