Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ στο Ηράκλειο: 13χρονος βίασε συνομήλικη του και άρχισε να διακινεί το βίντεο

Στην ανακρίτρια ο ανήλικος

5 Μαΐου 2021 10:44
Σοκ στο Ηράκλειο: 13χρονος βίασε συνομήλικη του και άρχισε να διακινεί το βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί το απίστευτο περιστατικό που έγινε σε σχολείο της Κρήτης και συγκεκριμένα του Ηρακλείου, όπου 13χρονος μαθητής βίασε συνομήλικη του.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις κατηγορίες, ο ανήλικος μαθητής με τη βοήθεια άλλων τριών ανήλικων απαθανάτισαν τη στιγμή με τα κινητά τηλέφωνα και άρχισαν να διακινούν το βίντεο από κινητό σε κινητό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, 13χρονος μαθητής από το Ηράκλειο κατηγορείται για βιασμό, βία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού σε βάρος συνομήλικης μαθήτριας, επίσης από το Ηράκλειο, η οικογένεια της οποίας προέβη στην σχετική καταγγελία στην Ασφάλεια.

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι τέσσερις ακόμα ανήλικοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας σε βιασμό επειδή εμφανίζονται να ήταν στημένοι έξω από το χώρο όπου φέρονται να συντελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις ανάμεσα στα δύο 13χρονα και τρόπο τινά παρακολουθούσαν όσα εκτυλίσσονταν.

Ο 13χρονος απολογήθηκε την Τρίτη, 4 Μαΐου, στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου. Το παιδί φέρεται να αρνήθηκε τα όσα περί βιασμού και βίας του αποδίδονται με βάση την καταγγελία και το κατηγορητήριο και κατά πληροφορίες υπήρξε λεπτομερής στην περιγραφή του και στα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα με το κοριτσάκι, δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις. Παράλληλα, διαβάστε για τον 35χρονο που προσπάθησε να βιάσει δυο μαθήτριες.

Ο ανήλικος κατηγορείται ότι κατέγραψε το όλο σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο, υλικό το οποίο φέρεται να διακινήθηκε και σε άλλα κινητά ανηλίκων της παρέας.

Μάλιστα με βάση την καταγγελία, ο 13χρονος φέρεται κατά κάποιο τρόπο να απείλησε το κορίτσι ότι θα δημοσιοποιήσει το βίντεο αν δεν επαναλαμβανόταν το μεταξύ τους σκηνικό.

13χρονος βίασε συνομήλική του

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 47χρονος πατριός βίαζε επί 2 χρόνια την ανήλικη κόρη του

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση βιασμού ανήλικης από τον 47χρονο πατριό της. Ο 47χρονος συνελήφθη στην περιοχή της Σταυρούπολης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, μετά από καταγγελία της 18χρονης σήμερα κόρης του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος τουλάχιστον από το 2019 έως αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 18χρονης σήμερα κόρης του χωρίς τη συναίνεσή της, οι οποίες τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση.

Ο 47χρονος είχε γνωρίσει το κορίτσι σε ηλικία 4 ετών. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η μητέρα της φέρεται να μη γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη που περνούσε η κόρη της στα χέρια του 47χρονου.

7χρονος πατριός βίαζε την ανήλικη κόρη του

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για απόπειρα για τα ίδια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share