Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση για να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι 

Εκατοντάδες καταγγελίες δέχτηκε η αστυνομία

5 Μαΐου 2021 08:36
Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση για να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι 
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τελειωμό δεν έχουν τα πάρτι που γίνονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας παρά τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό. Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Τρίτης ισχυρή αστυνομική δύναμη εγκαταστάθηκε στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποτρέψει κορωνοπάρτι.

Αφορμή για την αστυνομική επιχείρηση στάθηκαν οι εκατοντάδες καταγγελίες που δέχτηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα το 100 από κατοίκους της περιοχής. Όπως αναφέρει το thestival η συγκεκριμένη πλατεία τις νυχτερινές ώρες μετατρέπεται σε στέκι νεαρών ατόμων που διασκεδάζουν. Λόγω της κατάστασης αυτής οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι εδώ και καιρό αδυνατούν να κοιμηθούν.

Οι καταγγελίες αναφέρουν ότι τα πάρτι στην πλατεία διαρκούν μέχρι το πρωί. Η Αστυνομία απέφευγε για μέρες να προχωρήσει σε επιχείρηση απομάκρυνσης των νεαρών προκειμένου να μην σημειωθεί κάποιο περιστατικό αντίστοιχο με εκείνο της Νέας Σμύρνης. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η εγκατάσταση αστυνομικών δυνάμεων με το φως της ημέρας και σε χρονική στιγμή που η πλατεία ήταν άδεια.

Η παρουσία της Αστυνομίας λειτούργησε αποτρεπτικά. Μάλιστα κάποιοι από τους κατοίκους πλησίασαν τους αστυνομικούς και τους ευχαρίστησαν για την επέμβαση. Ωστόσο κορωνοπάρτι έγινε πρόσφατα και στην Πάτρα με ποτά και καπνογόνα.

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση για να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι 

Κίσσαμος: Συνελήφθη διοργανωτής αυτοσχέδιου πάρτι

Σε σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, καθώς ένας νεαρός, λάτρης της δυνατής αυτοκινούμενης μουσικής, διοργάνωνε αυτοσχέδια πάρτι παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχουμε στην χώρα μας για τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο νεαρός από νωρίς το βράδυ έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του στην πόλη της Κισσάμου παίζοντας δυνατά μουσική από το ειδικό ηχοσύστημα το οποίο έχει εγκαταστήσει.

Ο διοργανωτής "έφαγε" πρόστιμο

Κάποια στιγμή πήγε στην παραλία του γηπέδου και σταμάτησε με την μουσική να διαχέεται σε μεγάλη απόσταση, προσελκύοντας δεκάδες νεαρούς και νεαρές. Ωστόσο σε ρεκόρ κρατήσεων σε πανάκριβες βίλες, έχουν προχωρήσει στην Αθήνα, καθώς ετοιμάζονται για πάρτι ενόψει Πάσχα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα άτομα που συγκεντρώθηκαν μπορεί να έφταναν και τα 200, ενώ διασκέδασαν και με ποτά που προμηθεύονταν με το «take away» έως ότου, κοντά στα μεσάνυχτα, κατέφτασαν οι αστυνομικοί και δόθηκε τέλος στο αυτοσχέδιο πάρτι, με την σύλληψη του ιδιοκτήτη του «κλαμπ» αυτοκινήτου στον οποίο βεβαιώθηκε και το ανάλογο πρόστιμο.

Κίσσαμος: Συνελήφθη διοργανωτής αυτοσχέδιου πάρτι

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share