Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Γιώργος Καραϊβάζ: Σπάραξε καρδιές η αδελφή του - «Δολοφόνοι γιατί μου τον φάγατε;»

Συγκλόνισε με τα λόγια της

4 Μαΐου 2021 17:26
Γιώργος Καραϊβάζ: Σπάραξε καρδιές η αδελφή του - «Δολοφόνοι γιατί μου τον φάγατε;»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Καρδιές σπάραξε η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ, Λίτσα, για ακόμη μια φορά, με την ίδια να πραγματοποιεί μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Faccebook, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Την ώρα που οι συγχωριανοί του δημοσιογράφου εγκαινίασαν ένα εκκλησάκι στη μνήμη του, η αδερφή του προσπάθησε να εκφράσει μέσα σε λίγες γραμμές τον πόνο που νιώθει που δεν μπορεί να μιλήσει στον αδερφό της σε μία τέτοια μέρα.

Γιώργος Καραίβάζ: Το μήνυμα της αδελφής του για τους δολοφόνους του

«Ψυχούλα μου αδερφούλη μου, σήμερα είναι η μέρα σου αγάπη μου γλυκιά, σήμερα γιορτάζεις ψυχή μου. Κάθε χρόνο σε έπαιρνα τηλέφωνο. Φέτος που να πάρω καρδιά μου πες μου.

Που να ξέρεις ότι πονάω, πονάω αγόρι μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σου φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο οι αδίστακτοι εκτελεστές δολοφόνοι και μέχρι να πεθάνω και να έρθω κοντά σου θα φωνάζω “δολοφόνοι γιατί μου φάγατε το αδερφάκι μου”. Χρόνια σου πολλά χαρά μου, ψυχή μου σε αγαπώ και μου λείπεις» έγραψε στην ανάρτησή της η Λίτσα Καραϊβάζ.

Γιώργος Καραϊβάζ ανάρτηση αδελφής

Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγδαίες εξελίξεις - Κοντά στη λύση του μυστηρίου η Αστυνομία

Με τις μέρες να περνούν, η Αστυνομία αρχίζει να πλησιάζει στη λύση του μυστηρίου του θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ, παρά τις απόψεις περί του αντιθέτου.

Το ποσοστό άλλωστε της αστυνομίας στην εξιχνίαση δολοφονιών που σχετίζονται με τη μαφία της νύχτας είναι κάτω από 4%. Η συγκεκριμένη υπόθεση όμως δεν είναι σαν τις άλλες. Την έχουν αναλάβει τα πιο έμπειρα και ικανά στελέχη της ελληνικής αστυνομίας με εντολή να μην κλείσει ο φάκελος μέχρι να βρεθούν οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου.

Γιώργος Καραϊβάζ: Πλησιάζει στους εκτελεστές η Αστυνομία

Κι όπως όλα δείχνουν η ώρα αυτή δεν αργεί. Οι Αρχές, μάλιστα, έχουν δέσει την υπόθεση καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι σχετίζεται με τη δολοφονία του Δημήτρη Καπετανάκη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε φιλική σχέση με τον Καπετανάκη και τον τελευταίο καιρό είχε στρέψει το βλέμμα και την έρευνα του στη συγκεκριμένη υπόθεση προσπαθώντας να την εξιχνιάσει.

Οι αρχές θεωρούν ότι οι δυο υποθέσεις σχετίζονται και μάλιστα έχουν «δέσει» πρόσωπα που φέρονται να είχαν σχέση με τη δολοφονία. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες κι είναι πολύ πιθανό τις προσεχείς μέρες να δούμε και προσαγωγές υπόπτων. Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία κι όλα δείχνουν ότι οι αρχές έχουν βρει την άκρη του νήματος σε μια υπόθεση που έμοιαζε σχεδιασμένη και εκτελεσμένη τέλεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share