Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αλκιβιάδης Στεφανής: Δεν τον αναγνώρισε ναύτης στην πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Η αντίδρασή του και η καμπάνα

4 Μαΐου 2021 11:05
Αλκιβιάδης Στεφανής: Δεν τον αναγνώρισε ναύτης στην πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή τη συνάντηση θα θέλει να τη ξεχάσει σίγουρα ο ναύτης.

Πριν λίγες μέρες, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έφευγε από το υπουργείο και ο σκοπός της πύλης δεν χαιρέτησε όπως άρμοζε. Τότε, ο Αλκιβιάδης Στεφανής κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον ρώτησε εάν γνωρίζει ποιος είναι.

Ο ναύτης απάντησε αρνητικά, ενώ στο αυτί του είχε ακουστικά. Τότε, ο υφυπουργός εκνευρίστηκε με την χαλαρότητα του ένστολου και κάλεσε αμέσως τον επόπτη της πύλης, ζητώντας την επί τόπου αλλαγή του σκοπού της συγκεκριμένης πύλης.

Το υπουργείο εθνικής Άμυνας

Μάλιστα κάλεσε τον στρατεύσιμο να μάθει την κορυφή της ιεραρχίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ότι δεν πρόκειται να του συγχωρέσει ανάλογη στάση στο μέλλον. Οι γνωρίζοντες επιμένουν ότι δεν υπήρξε άλλη «καμπάνα», λόγω των άγιων ημερών του Πάσχα.

Αυτός ο φαντάρος "έφαγε" 10 ημέρες φυλακή - Ο λόγος; Ένα πιάτο μακαρόνια

Για ποιο λόγο ένα μόνο πιάτο μακαρόνια μπορεί να καταλήξει σε ένα δραματικό 10ημερο για έναν φαντάρο; Μια κουταλιά τυρί στα μακαρόνια αυτού του φαντάρου ήταν αρκετή για να "φάει" 10 ημέρες φυλακή. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία που ακούμε με "κεντρικό πρωαγωνιστή" ένα πιάτο μακαρόνια, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας μαγείρεψε μακαρόνια στους -80 βαθμούς Κελσίου.

μακαρόνια

Οι φαντάροι που είδαν τι ακριβώς συνέβη αναφέρουν:

«Του έβαλε ο σεφ να φάει και επειδή του έβαλε μια κουταλιά παραπάνω τυρί – που ζήτησε και το είδε αυτό Υπαξιωματικός και τον έβγαλε αναφερόμενο γι’ αυτόν το λόγο, αφού πρώτα τον απείλησε ότι θα “με δεις αλλιώς από εδώ και πέρα θα δεις τι θα πάθεις”. Το απόγευμα τον φώναξε και του ανακοίνωσε 10 μέρες φυλάκιση γι’ αυτόν το λόγο που σας προαναφέραμε και πως είναι τυχερός που δεν ήταν και αυτός μπροστά.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share