Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Λαμία από τον αιφνίδιο θάνατο 45χρονου λόγω κορωνοϊού

Θρήνος στην τοπική κοινωνία!

3 Μαΐου 2021 23:17
Σοκ στην Λαμία από τον αιφνίδιο θάνατο 45χρονου λόγω κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Κοινότητα της Λαμίας με την είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 45χρονου, ο οποίος κατέληξε από ανακοπή στο Νοσοκομείο Λαμίας. Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας είχε διακομιστεί στα Επείγοντα περίπου στις 2:30’ το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) σε κωματώδη κατάσταση και παρά τις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού κατέληξε.

Ωστόσο στο βαρύ πένθος προστίθεται και η αγωνία στους συγχωριανούς του, καθώς βρέθηκε στη συνέχεια θετικός στην covid-19. Ο άτυχος άνδρας ανέβασε πυρετό την Κυριακή, δεν φαντάστηκε όμως ότι νοσούσε από κορωνοϊό. Μάλιστα το βράδυ της Ανάστασης είχε πάει στην εκκλησία να γιορτάσει με τους συγχωριανούς του.

Για την κατάσταση ενημερώθηκε άμεσα και η υγειονομική υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων προκειμένου να πραγματοποιηθούν διαγνωστικά rapid test στον πληθυσμό του χωριού το αμέσως επόμενο διάστημα. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Αρχοντάκη.

Σοκ! Βρέθηκε νεκρός ανήμερα των γενεθλίων του ο Δημήτρης Παλαιολόγου

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Παλαιολόγου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 38 του χρόνια. Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι και όσοι τον γνώριζαν μέσω των social media.

Ο αστρολόγος και τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην εκπομπή «Blackout» του ΑΝΤ1 καθώς και συμμετοχές σε διάφορες εκπομπές, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Πέθανε ο Δημήτρης Παλαιολόγου σε ηλικία 38 ετών

Τον θάνατο του ανακοίνωσε μέσω social media το Μεγάλο Σάββατο ο αδελφός του, Μανώλης καθώς και η καλή του φίλη, Μίνα Αστέρη. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί, πως ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα ο Δημήτρης Παλαιολόγου θα είχε τα 39α γενέθλια του.

«Καλό ταξίδι αγόρι μου, παλικάρι μου, σήμερα είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας και τα γενέθλια σου…. Παρακαλώ τον Κύριο Ιησού Χριστό να σε έχει στην Αγκαλιά Του και να οδηγήσει τα βήματα σου σε μία πιο Φωτεινή Ζωή…… Σ’ αγαπώ……παιδί μου» έγραψε ο Μανώλης Παλαιολόγους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Αγοράκι μου Σήμερα είναι τα γενέθλια μας.. Καλό ταξίδι ψυχούλα μου Dimitris Palaiologou!!! έχω να θυμάμαι πολλές καλές στιγμές μαζί!!!!Καλή Αντάμωση!!!» έγραψε η καλή του φίλη Μίνα Αστέρη. Η τελευταία δημοσίευση που έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Παλαιολόγος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ήταν στις 29 Απριλίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share