Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αταλάντη: Το Πάσχα βάφτηκε με αίμα - Τραγικός θάνατος ηλικιωμένης

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

3 Μαΐου 2021 12:57
Αταλάντη: Το Πάσχα βάφτηκε με αίμα - Τραγικός θάνατος ηλικιωμένης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στην Αταλάντη το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Από μια τραγωδία σημαδεύτηκε η Κυριακή του Πάσχα στην Αταλάντη με μια ηλικιωμένη να τραυματίζεται θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Η θανατηφόρα παράσυρση έγινε λίγο μετά τις 10 το βράδυ μέσα στην Αταλάντη και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Ένας 33χρονος οδηγός, κάτοικος Αταλάντης, παρέσυρε κάτω από άγνωστες συνθήκες την άτυχη 88χρονη, η οποία δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Λοκρών συνέλαβαν τον 33χρονο οδηγό, ο οποίος ήταν σοκαρισμένος, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Από το ΑΤ Λοκρών διεξάγεται προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. Παράλληλα, διαβάστε για τον θάνατο του Γιάννη Ίτσα.

Ηλικιωμένη  έχασε τη ζωή της από διερχόμενο όχημα στην Αταλάντη

Θρήνος στα Χανιά: Κηδεύτηκε μετά τη βάπτιση του μωρού του

Ανείπωτος θρήνος στα Χανιά από τον θάνατο του Σήφη Κουτσογιαννάκη, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο με τη μηχανή του το Μεγάλο Σάββατο.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν ανήμερα του Πάσχα (2/5) στα Χανιά, όπου συγγενείς, φίλοι και συχωριανοί αποχαιρέτισαν τον Σήφη Κουτσογιαννάκη, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα παρέστησαν στη βάπτιση του μονάκριβου παιδιού του!

Σύμφωνα με το Zarpanews, δίπλα στο φέρετρο του άτυχου άνδρα τοποθετήθηκε κολυμπήθρα, στην οποία βαπτίστηκε το μερικών μηνών παιδί του, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά.

Αμέσως μετά, το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, κηδεύτηκε κι ο πατέρας.

Ο άνδρας ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο χθες, Μεγάλο Σάββατο (1/5) στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων – Κισάμου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χτύπησε με τη μηχανή του σε σταθμευμένο όχημα.

Αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος Σήφης να βρει τραγικό θάνατο, αφήνοντας πίσω του ένα μωρό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share