Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Μένιος Φουρθιώτης: Οι πρώτες ώρες πίσω από τα κάγκελα - Σε κελί με ακόμη 4 κρατούμενους (Video)

Πάσχα στον Κορυδαλλό για τον παρουσιαστή

2 Μαΐου 2021 21:04
Μένιος Φουρθιώτης: Οι πρώτες ώρες πίσω από τα κάγκελα - Σε κελί με ακόμη 4 κρατούμενους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανήμερα του Πάσχα πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού μετά από μία μακρά ανακριτική διαδικασία που διήρκησε 10 ώρες. Οι δύο συγκατηγορούμενοι του Μένιου Φουρθιώτη θα κρατηθούν αντίστοιχα στις φυλακές της Λάρισας και του Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, είναι τα άτομα που επιτέθηκαν εναντίον του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη στη περιοχή του Διονύσου και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

24ώρες πριν, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο παρουσιαστής και οι συγκατηγορούμενοί του περνούσαν το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για κακουργηματικές και πλημμεληματικές κατηγορίες.

Οι πρώτες ώρες του Μένιου Φουρθιώτη στη φυλακή

Σε κελί της 6ης πτέρυγας με ακόμη 4 κρατούμενος, βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού, λίγο μετά τις 9 και αμέσως υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ψύχραιμος, λιγομίλητος ενώ δεν ζήτησε τίποτα από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Ο παρουσιαστής δεν έφαγε το φαγητό των φυλακών καθώς ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή λόγω προβλήματος υγείας.

Ανακοίνωση Κούγια για την υπόθεση Φουρθιώτη: "Δεν είμαι πλέον συνήγορός του"

Αποσύρθηκε ο Αλέξης Κούγιας από τη νομική εκπροσώπηση του Μένιου Φουρθιώτη. Ο δικηγόρος με ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής ενημερώνει πως δεν είναι πλέον συνήγορος του γνωστού παρουσιαστή τονίζοντας ότι δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει τους λόγους καθώς αυτό το απαγορεύει ο Κώδικα Δεοντολογίας των Δικηγόρων. Παράλληλα δείτε και την δικογραφία που "καίει" τον παρουσιαστή.

Ανακοίνωση Κούγια για την υπόθεση Φουρθιώτη:

Αναλυτική η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Κάποιοι δημοσιογράφοι, υποκινούμενοι από τους επιχειρηματίες – αφεντικά τους, δημοσιοποιούν κακεντρεχή σχόλια και εκφράζουν απορίες γιατί δεν είμαι δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη στην υπόθεση, για την οποία κατηγορείται και κρατείται μέχρι να απολογηθεί αύριο το πρωί.

Η απάντηση είναι ότι αμέσως μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής που δικαίωσε το Μένιο Φουρθιώτη στην αντιδικία του με τον επιχειρηματία Γιάννη Φιλιππάκη, εκδότη και ιδιοκτήτη της εφημερίδας espresso, όπου σύμφωνα με το διατακτικό της αποφάσεως απαγορεύθηκε στην εφημερίδα espresso να δημοσιοποιεί ακόμη και το ονοματεπώνυμο του Μένιου Φουρθιώτη για οποιαδήποτε αιτία και αφορμή, αφού σ’ εκείνη τη χρονική περίοδο τα στοιχεία εκείνης της υποθέσεως ήταν συντριπτικά υπέρ του Μένιου Φουρθιώτη και δικαίως η Πρόεδρος Πρωτοδικών που εξεδίκασε την υπόθεση, τον δικαίωσε, δεν είμαι πλέον συνήγορός του και δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω τους λόγους, για τους οποίους δεν τον εκπροσωπώ πλέον, αφού αυτό το απαγορεύει ο Κώδικας Δεοντολογίας των Δικηγόρων και μπορώ να το κάνω μόνο αν μου το επιτρέψει ο κ. Φουρθιώτης.

Κατόπιν αυτής της τοποθετήσεώς μου απαγορεύω σε οποιονδήποτε να προσπαθεί, είτε για να λύσει τις προσωπικές του διαφορές με μένα εξαιτίας των αντιδικιών του με εντολείς μου, είτε για να λύσει της αντιδικίες του με τον κ. Φουρθιώτη, να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου και την επαγγελματική μου ιδιότητα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share