Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγία Παρασκευή: Σύλληψη δύο στρατιωτικών που κυκλοφορούσαν με καραμπίνες

Ποια ήταν η δικαιολογία τους;

2 Μαΐου 2021 13:55
Αγία Παρασκευή: Σύλληψη δύο στρατιωτικών που κυκλοφορούσαν με καραμπίνες
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικράτησε στην Αγία Παρασκευή, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν δύο στρατιωτικούς, καθώς κυκλοφορούσαν στην Ανάσταση με καραμπίνες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κόσμος που είχε πάει στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα είδε τους άνδρες με τα όπλα και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, έψαξαν την περιοχή και εντόπισαν τους εντόπισαν μαζί με τις καραμπίνες, με μια παράξενη υπόθεση να έχει απασχολήσει πρόσφατα.

Σύλληψη δύο στρατιωτικών στην Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή: Ποια ήταν η δικαιολογία των στρατιωτικών για τις καραμπίνες

Αφού τους συνέλαβαν τους οδήγησαν στο τμήμα, και από την εξακρίβωση διαπιστώθηκε πως είναι εν ενεργεία στρατιωτικοί.

Οι ίδιοι υποστήριξαν πως είχαν τις καραμπίνες για να ρίξουν μπαλωθιές για την Ανάσταση. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί όπλων.

Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη νεαρός άνδρας που είχε στην κατοχή του εκρηκτικό μηχανισμό

Αγία Παρασκευή: Σε μεγάλη σύλληψη προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία στην Αγία Παρασκευή όταν μετά από έρευνα βρήκε εκρηκτικό μηχανισμό σε τσάντα ενός νεαρού.

Σημειώθηκε μεγάλη σύλληψη.

Αγία Παρασκευή: Το χρονικό του περιστατικού

Από το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαρτίου βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας ένας 20χρονος άνδρας ο οποίος μετά από έλεγχο στην Αγία Παρασκευή διαπιστώθηκε ότι βρέθηκαν πάνω του υλικά για εκρηκτικό μηχανισμό.

Συγκεκριμένα η τσάντα του περιείχε γκαζάκι και μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό όπου και αμέσως οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και ξεκίνησαν οι έρευνες για να ξεκαθαρίσουν οι Αρχές με τι ακριβώς είχαν να κάνουν.

Όπως διαπίστωσαν, ο 20χρονος είναι σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά και έδινε το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Νωρίς σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου το πρωί οι Αρχές έκαναν και έρευνα στο σπίτι του χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι αξιόλογο.

Αρχικά, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο αν ο νεαρός είχε σχέση με άτομα που το προηγούμενο διάστημα τοποθετούσαν εμπρηστικούς μηχανισμούς, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάτι, και τώρα επικεντρώνονται στο να αφορά περισσότερο σε θέματα δημόσια ασφάλειας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share