Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ! Ξαφνικός θάνατος 30χρονης που ήταν έγκυος

Την βρήκε ο άνδρας της

1 Μαΐου 2021 17:35
Σοκ! Ξαφνικός θάνατος 30χρονης που ήταν έγκυος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος μιας 30χρονης γυναίκα, η οποία ήταν έξι μηνών έγκυος.

Την άτυχη γυναίκα, βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι ο σύζυγος της το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Σύμφωνα με το agriniopress, το σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες για πάνω από μία ώρα να προσπαθούν να την επαναφέρουν.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Τραγωδία: Βγήκε να κουρέψει το γκαζόν και τον σκότωσαν μέλισσες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στον κήπο του σπιτιού του όταν βγήκε να κουρέψει το γκαζόν.

Ο 70χρονος άτυχος άνδρας δέχτηκε επίθεση από σμήνος μελισσών και πέθανε.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο Τέξας, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας κούρευε το γκαζόν του, έξω από το σπίτι του στο Μπρέκενριτζ όταν του επιτέθηκαν σμήνος αφρικανικών μελισσών γνωστές και ως μέλισσες - δολοφόνοι.

Σμήνος μελισσών επιτέθηκε σε άνδρα και πέθανε

Οι ανακοίνωση των γιατρών για τον θάνατό του

Το τοπικό τμήμα πυροσβεστικής έγραψε στο Facebook ότι όταν αξιωματικοί κατέφτασαν στο σημείο, αντιμετώπισαν «πολύ επιθετική συμπεριφορά» από τις μέλισσες. Γιατροί ανακοίνωσαν πως ο άνδρας δέχθηκε πολλά τσιμπήματα και υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να του σώσει τη ζωή αλλά ο άνδρας υπέκυψε.

Ένας πυροσβέστης έσωσε την σύζυγο του 70χρονου, αφαιρώντας τον προστατευτικό εξοπλισμό του και ντύνοντας με αυτόν την γυναίκα, βγάζοντάς την από το σπίτι. Επικράτησε πανικός στη γύρω περιοχή και αστυνομικοί και πυροσβέστες ενημέρωσαν πόρτα- πόρτα τους κατοίκους να μην χρησιμοποιούν μηχανήματα που κάνουν θόρυβο, έως ότου οι μέλισσες επιστρέψουν το μελίσσι τους και «ηρεμήσουν».

Σύμφωνα με το CNN, ένας ντόπιος μελισσοκόμος προσέφερε τις ειδικές υπηρεσίες του, βοηθώντας στον εντοπισμό του μελισσιού.

Ο Bobby Chaisson, διευθυντής επιχειρήσεων της Georgia Bee Removal, δήλωσε στο CNN ότι η συμπεριφορά για τις μέλισσες σε αυτό το μέρος της χώρας δεν είναι ασυνήθιστη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share