Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: «Η ελπίδα που φέρνει το φετινό Πάσχα ας μας κρατήσει ενωμένους και αισιόδοξους»

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού

1 Μαΐου 2021 16:12
Μητσοτάκης: «Η ελπίδα που φέρνει το φετινό Πάσχα ας μας κρατήσει ενωμένους και αισιόδοξους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τις ευχές του για Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα μέσα από το Twitter.

Ο Πρωθυπουργός με μια κάρτα έστειλε το αισιόδοξο μήνυμά του:

«Η ελπίδα που φέρνει το φετινό Πάσχα ας μας κρατήσει ενωμένους και αισιόδοξους, καθώς βαδίζουμε προς την Ελευθερία. Καλή Ανάσταση σε εσάς και την οικογένειά σας!», αναφέρει το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Twitter. Παράλληλα, διαβάστε την έκκλησή του προς τους ηλικιωμένους.

Το μήνυμα του Μητσοτάκη για τον εμβολιασμό των 45-49

Άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των 45-49 και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση και στέλνει το δικό του μήνυμα.

«Άνοιξε η πλατφόρμα για τους πολίτες ετών 45-49. Κλείστε το ραντεβού σας! Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο! https://emvolio.gov.gr » έγραψε σχετικά ο πρωθυπουργός.

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (1/5), άνοιξε η πλατφόρμα για να μπορούν να κλείσουν ραντεβού όσοι είναι από 45 ως 49 ετών.

Από τα ξημερώματα τέθηκε σε λειτουργία για όσους είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση. Για τους υπόλοιπους άνοιξε στις 8:00.

Η εν λόγω ομάδα μπορεί να εμβολιαστεί με όλα τα διαθέσιμα σκευάσματα που έχουν έρθει στη χώρα, γεγονός που αναμένεται να εκτινάξει ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς με τους οποίους κινείται το σχέδιο «Ελευθερία».

Ήδη η ηλικιακή ομάδα 30 – 39 ετών παρουσίασε μεγάλη προσέλευση και από κοντά ακολούθησε κι αυτή των 40 – 44 ετών. Ακόμα και τη Μεγάλη Παρασκευή, οι εμβολιασμοί έγιναν με αμείωτους ρυθμούς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share