Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Αστυνομικός βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Τον βρήκε η μητέρα του

1 Μαΐου 2021 13:25
Αστυνομικός βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (1/5), ο αστυνομικός βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του μέσα στο σπίτι του στη Θεσπρωτία.

Σύμφωνα με το thespro, ο 54χρονος υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση και συγκεκριμένα στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αστυνομικού, διενεργούν οι τοπικές αρχές, ενώ φως αναμένεται να ρίξει και η νεκροψία – νεκροτομή.

poster
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο σπίτι του 54χρονου στην Παραμυθιά και το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι πως αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού, η οποία βρήκε το άψυχο σώμα του γιου της.

Σοκ στην Κοζάνη: Πέθανε 53χρονος από εγκληματική ενέργεια

Σοκ προκαλείται στην κοινωνία της Κοζάνης, με έναν 53χρονο κάτοικο του Κρόκου να πεθαίνει και τις Αρχές να θεωρούν, ότι πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια.

Κοζάνη: Οι πρώτες πληροφορίες μετά το θάνατο του 53χρονου

Σύμφωνα με το kozan.gr, δράστης φέρεται να είναι ένας 51χρονος, κάτοικος Κοζάνης, με καταγωγή από το Βελβεντό. Από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία (σε βάρος του 51χρονου), ενώ κατηγορίες αντιμετωπίζει ως συνεργός και μια 48χρονη που φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος.

Θάνατος στην Κοζάνη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τραύμα στο θώρακα του θύματος φέρεται να έγινε με μαχαίρι. Ο κατηγορούμενος που συνελήφθη και κρατείται, μέχρι κι αυτή την ώρα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, δεν έχει αποδεχτεί τις κατηγορίες. Kι οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κοζάνης, με μια ακόμη τραγωδία προ ημερών να σοκάρει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share