Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Υπόθεση Μένιου Φουρθιώτη: Τα πρώτα του λόγια - «Επιθυμώ να απολογηθώ...!» (Video)

Στο μικροσκόπιο των Αρχών ένα χρηματοκιβώτιο με 500ευρα - Οδηγείται αύριο στον ανακριτή για να απολογηθεί

30 Απριλίου 2021 22:20
Υπόθεση Μένιου Φουρθιώτη: Τα πρώτα του λόγια - «Επιθυμώ να απολογηθώ...!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον ανακριτή οδηγείται αύριο ο Μένιος Φουρθιώτης, προκειμένου να απολογηθεί για τις εννιά βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Στο μικροσκόπιο των αρχών εκτός από τις κρυφές επικοινωνίες που φέρεται να είχε με τους δράστες σύμφωνα με την ασφάλεια μπαίνει και ένα χρηματοκιβώτιο γεμάτο λεφτά.

Το μόνο που έχει πει στις Αρχές μέχρι τώρα είναι: «Αρνούμαι τις αποδιδόμενες σε μένα κατηγορίες και επιθυμώ να απολογηθώ ενώπιον του Εισαγγελέα από κοινού με τον δικηγόρο μου», σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Υπόθεση Μένιου Φουρθιώτη - Στο μικροσκόπιο το χρηματοκιβώτιο με τα 500ευρα

Στο μικροσκόπιο εκτός από τις κρυφές επικοινωνίες που φέρεται να είχε με τους δράστες για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις στο σπίτι του, όπως κατηγορείται από τις Αρχές, μπαίνει ένα χρηματοκιβώτιο με χρήματα.

Δύο εβδομάδες οι Αρχές παρακολουθούσαν τις κινήσεις των τεσσάρων κατηγορουμένων, του Μένιου Φουρθιώτη και των τριών άλλων αντρών.

Ανακάλυψαν ότι στις 26 Απριλίου ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους παρέδωσε σε συνεργείο στο Περιστέρι ένα χρηματοκιβώτιο μέσα σε ένα λευκό σάκο. Το χρηματοκιβώτιο περιείχε:

  • 6 χαρτονομίσματα των 500 ευρώ
  • 48 χαρτονομίσματα των 100 ευρώ
  • 277 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ

Επιπλέον στην κατοχή του κατηγορούμενου Π.Γ βρέθηκαν 10.800 ευρώ.

Η ογκοδέστατη δικογραφία περιλαμβάνει και αναφορές πρώην αστυνομικών που ήταν στη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη και κάνουν λόγο για απρεπή συμπεριφορά του παρουσιαστή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share