Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κίσσαμος: Συνελήφθη διοργανωτής αυτοσχέδιου πάρτι

Έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο κι έπαιζε δυνατά μουσική για να προσελκύσει κόσμο

30 Απριλίου 2021 16:35
Κίσσαμος: Συνελήφθη διοργανωτής αυτοσχέδιου πάρτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, καθώς ένας νεαρός, λάτρης της δυνατής αυτοκινούμενης μουσικής, διοργάνωνε αυτοσχέδια πάρτι παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχουμε στην χώρα μας για τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο νεαρός από νωρίς το βράδυ έκανε βόλτες με το αυτοκίνητό του στην πόλη της Κισσάμου παίζοντας δυνατά μουσική από το ειδικό ηχοσύστημα το οποίο έχει εγκαταστήσει.

Ο διοργανωτής "έφαγε" πρόστιμο

Κάποια στιγμή πήγε στην παραλία του γηπέδου και σταμάτησε με την μουσική να διαχέεται σε μεγάλη απόσταση, προσελκύοντας δεκάδες νεαρούς και νεαρές. Ωστόσο σε ρεκόρ κρατήσεων σε πανάκριβες βίλες, έχουν προχωρήσει στην Αθήνα, καθώς ετοιμάζονται για πάρτι ενόψει Πάσχα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα άτομα που συγκεντρώθηκαν μπορεί να έφταναν και τα 200, ενώ διασκέδασαν και με ποτά που προμηθεύονταν με το «take away» έως ότου, κοντά στα μεσάνυχτα, κατέφτασαν οι αστυνομικοί και δόθηκε τέλος στο αυτοσχέδιο πάρτι, με την σύλληψη του ιδιοκτήτη του «κλαμπ» αυτοκινήτου στον οποίο βεβαιώθηκε και το ανάλογο πρόστιμο.

Κίσσαμος: Συνελήφθη διοργανωτής αυτοσχέδιου πάρτι

Κορωνοπάρτι στο Βόλο - Ανάστατοι οι κάτοικοι

Κορωνοπάρτι έγινε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Βόλου. Αφού περισσότερα από 150 άτομα διασκέδαζαν υπό τους ήχους μουσικής που προέρχονταν από τα μεγάφωνα ενός Fiat punto, στον πεζόδρομο της Τάκη Οικονομάκη. Ωστόσο νέα σοκαριστική πρόβλεψη από τον Τζανάκη: 400-500 νεκροί την εβδομάδα.

Ενοχλημένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι προσπαθούν με διάφορους τρόπους να σταματήσουν τα βραδινά καθημερινά πάρτι των νεαρών, όμως η Αστυνομία δεν ανταποκρίνεται στις οχλήσεις τους, αφού δεν είναι σε θέση να διαλύσει τα πάρτι. Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον συνωστισμό, ειδικά σε μία περιοχή όπως ο Βόλος, που βρίσκεται ακόμα στο βαθύ κόκκινο, μία εβδομάδα πριν το άνοιγμα της Εστίασης.

Να σημειωθεί ότι σε προηγούμενους πρωταγωνιστές αντίστοιχων κορωνοπάρτι στην καρδιά του Βόλου επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και για παράβαση των υγειονομικών διατάξεων. Πάντως, οι περίοικοι τις προηγούμενες βραδιές επιστράτευσαν όλη τη φαντασία τους για την αντιμετώπιση του φαινομένου, αφού έριξαν μέχρι και κουβάδες με νερό στους νεαρούς για να τους απομακρύνουν!

Κορωνοπάρτι στο Βόλο - Ανάστατοι οι κάτοικοι

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share