Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Πέθανε ο Δημήτρης Κολίτσας!

Τεράστια απώλεια!

30 Απριλίου 2021 13:03
Πέθανε ο Δημήτρης Κολίτσας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ηλικία 66 ετών έφυγε από την ζωή ο παλιός πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Δημήτρης Κολίτσας που για πολλές μέρες έδινε μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Τρικάλων.

Είχε υπηρετήσει διοικητικά τον ΑΟΤ την περίοδο 1990-91 ως ταμίας, την περίοδο 1991-92 ως πρώτος αντιπρόεδρος και την περίοδο 1992-93 ως πρόεδρος.

Το καλοκαίρι του 1992 μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που έκανε τις διαπραγματεύσεις με τον Άρη και έγινε η μεταγραφή του Γιώργο Κολτσίδα ενώ στα Τρίκαλα έφερε ως δανεικούς του Χαραλαμπίδη και Ουζουνίδη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως επιπλέον ανταλλάγματα.

Πέθανε ο Δημήτρης Κολίτσας!

Άνθρωπος με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, πετυχημένος οικογενειάρχης και άξιος έμπορος ασχολιόταν πολλά χρονιά με το Εμπόριο Ξυλείας με την εταιρεία πλέον να έχει περάσει πλέον στα χέρια του γιου του Απόστολου που διετέλεσε και Περιφερειακός Σύμβουλος.

Άφησε πίσω του άλλα δύο παιδιά, τον γιατρό Νίκο Κολίτσα μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟΤ και μία κόρη, την Αθηνά, καθώς και εγγόνια.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ώρα της κηδείας του.

Πέθανε γιαγιά – ‘συντρόφισσα’ και άφησε την περιουσία της στο ΚΚΕ!

Αφιέρωσε την καθημερινότητά της και τη δράση της στο ΚΚΕ μια ηλικιωμένη γυναίκα και λίγα χρόνια αργότερα, προτού φύγει από τη ζωή, θέλησε να αφήσει στο κόμμα το σπίτι στο οποίο ζούσε, στην Αγία Μονή Τρικάλων, μια περιοχή γνωστή και ως «μικρή Μόσχα» λόγω των υψηλών ποσοστών που κατέγραφε το ΚΚΕ!

Η γυναίκα πέθανε πριν από λίγα χρόνια, έχοντας προηγουμένως πολυετή δράση στους κόλπους του ΚΚΕ, ωστόσο δεν άφησε σε κάποιον συγγενή ή φίλο το σπίτι της στο κέντρο της Αγίας Μονής, το οποίο έκτοτε παρέμενε κλειστό.

Πέθανε γιαγιά – ‘συντρόφισσα’ και άφησε την περιουσία της στο ΚΚΕ!

Οι γείτονες είχαν παραξενευτεί και θέλησαν να κινήσουν διαδικασίες με σκοπό να βρουν τους κληρονόμους της ή έστω να αναλάβει το οίκημα ο Δήμος Τρικκαίων, προκειμένου να το καθαρίσει και να το αναστηλώσει. Oπως είπαν, ήταν επικίνδυνο στην κατάσταση που βρισκόταν, καθώς είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης. Eτσι άρχισαν την αναζήτηση, από την οποία προέκυψε ότι η γυναίκα είχε εκδηλώσει την επιθυμία να αφήσει το σπίτι στο κόμμα στο οποίο αφιέρωσε τη ζωή της.

Ο Αγιαμονιώτης δημοτικός σύμβουλος και επιτετραμμένος του Δήμου Τρικκαίων πλέον της εικοσαετίας στη συνοικία Τάκης Παζαΐτης ήρθε σε επαφή με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργο Καΐκη, ο οποίος ανέλαβε να εξακριβώσει αν όντως ισχύει η δωρεά, με την προοπτική αξιοποίησης του ακινήτου από το ΚΚΕ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share