Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκτός δελτίου η Νίκη Λυμπεράκη

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

29 Απριλίου 2021 19:02
Εκτός δελτίου η Νίκη Λυμπεράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός δελτίου ειδήσεων του Open βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η Νίκη Λυμπεράκη για λόγους υγείας. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω facebook, το λόγο που που απουσίαζε από το κανάλι. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι παρουσιάστρια βρέθηκε λιπόθυμη και χωρίς τα ρούχα της μέσα στο αυτοκίνητό της.

Η δημοσιογράφος και ancor woman του Open, σύμφωνα με την ανάρτησή της, αποφάσισε να υποβληθεί σε ένα μικρό αλλά απαραίτητο χειρουργείο το οποίο ανέβαλλε το προηγούμενο διάστημα. Η Νίκη Λυμπεράκη, στο τέλος της ανάρτησής της ευχήθηκε Καλό Πάσχα στους διαδικτυακούς της φίλους και «έκλεισε» σημειώνοντας «είθε του χρόνου-με όλους μας παρόντες-να καεί το πελεκούδι».

Δείτε την ανάρτηση της στο facebook: «Ένα μικρό αλλά απαραίτητο χειρουργείο που ανέβαλλα διαρκώς τους τελευταίους μήνες, με κρατά για λίγες μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης… Καλό Πάσχα σε όλους και είθε του χρόνου-με όλους μας παρόντες-να καεί το πελεκούδι!»

Εκτός δελτίου η Νίκη Λυμπεράκη

Λίγα λόγια για την Νίκη Λυμπεράκη

Η Νίκη Λυμπεράκη (Αθήνα, 1982) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή της είναι εξ ολοκλήρου από τη Λευκάδα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2002, ξεκίνησε την επαγγελματική της ενασχόληση με τη δημοσιογραφία και έως σήμερα έχει εργαστεί σε σειρά τηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Εργάστηκε στο Alter Channel (από το 2005),στο Kontra Channel, στο SBC, ενώ στον ΣΚΑΪ ξεκίνησε να εργάζεται τον Δεκέμβριο του 2014, όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα.

Τo 2016, για μικρό χρονικό διάστημα συμπαρουσίαζε μαζί με το Kωνσταντίνο Ζούλα την εκπομπή "Η Ελλάδα στον καθρέφτη". Από τις αρχές του 2017 ανέλαβε την παρουσίαση του Κεντρικού Ραδιοφωνικού Μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ 100.3, ενώ από τον Φεβρουάριο έως τον Μάϊο του 2019 παρουσίαζε την εκπομπή "Ρουά Ματ".

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 ανέλαβε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open, και από τον Aπρίλιο του 2020 ξεκίνησε να παρουσιάζει έκτακτα την εκπομπή iNFO-19 για περιορισμένο χρονικό διάστημα λόγω επικαιρότητας συσχετιζόμενης με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τον Ιανουάριου του 2020 παρέλαβε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση[9] για την αντικειμενική, δεοντολογικά ορθή και με πληρότητα παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού Open TV. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά και γερμανικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share