Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λαμία: Στο νοσοκομείο 18χρονος μετά από επίθεση στο κέντρο της πόλης

Οι δράστες τον χτύπησαν και του έκλεψαν το κινητό

29 Απριλίου 2021 15:46
Λαμία: Στο νοσοκομείο 18χρονος μετά από επίθεση στο κέντρο της πόλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (28/4) ένας ανήλικος περίπου 18 ετών, καθώς δέχθηκε επίθεση από δύο άλλους ανηλίκους σε κεντρικό δρόμο της πόλης προκειμένου να του κλέψουν το κινητό.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα, λίγο πριν τις 6:00 μ.μ., το «100» ενημερώθηκε για επεισόδιο μεταξύ ανήλικων ατόμων, στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αμαλίας. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον έναν ανήλικο τραυματισμένο στο πρόσωπο. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι γυναίκα στο Βύρωνα έκανε επίθεση σε ανήλικες με πετρέλαιο.

Λαμία: Στο νοσοκομείο 18χρονος μετά από επίθεση στο κέντρο της πόλης

Οι δράστες τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν το κινητό

Όπως προέκυψε, δύο άλλοι ανήλικοι, λόγω προσωπικών διαφορών, ηλικίας 16 και 17 ετών, τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Ο ένας δράστης δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο, καθώς ακινητοποιήθηκε από περίοικους και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ ο δεύτερος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, στο σπίτι του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, βρέθηκε στη κατοχή του πρώτου συλληφθέντα και αποδόθηκε άμεσα στον παθόντα, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε. Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, προκειμένου να εξηγήσουν την εν γένει συμπεριφορά τους

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share