Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΣΟΚ: Έκοψε το πέος του πριν πέσει στο κενό ο άνδρας στην Κόρινθο!

Αδιανόητο!

29 Απριλίου 2021 13:49
ΣΟΚ: Έκοψε το πέος του πριν πέσει στο κενό ο άνδρας στην Κόρινθο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια έρχεται από την Κόρινθο, όπου νωρίτερα 35χρονος άνδρας άνοιξε το παράθυρο στο νοσοκομείο και βούτηξε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr πριν τη βουτιά ο άνδρας είχε κόψει με αιχμηρό αντικείμενο το μόριό του.

Ο 35χρονος είναι τραυματισμένος χωρίς ωστόσο να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Α.Τ Κορίνθου.

Έκοψε το πέος του πριν πέσει στο κενό ο άνδρας στην Κόρινθο!

Κόρινθος: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε 8χρονο! «Το πρόσωπο του ήταν γεμάτο με αίματα» (Video)

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο, δέχτηκε ένα 8χρονο αγόρι στην Κόρινθο το απόγευμα της Τρίτης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, στην Αθήνα.

Αυτόπτης μάρτυρας και κάτοικος της περιοχής, μίλησε στο korinthostv.gr σχετικά με το περιστατικό λέγοντας σοκαρισμένος πως είδε το παιδί και νόμιζε πως «φοράει κόκκινη μάσκα». Ωστόσο, όπως αναφέρει το κόκκινο χρώμα οφειλόταν στο ότι «το πρόσωπο του παιδιού ήταν γεμάτο με αίματα και δε μιλούσε καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ».

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για αδέσποτο σκυλί το οποίο κινείται γενικότερα στην περιοχή ενώ φέρεται να έχει εξαπολύσει επιθέσεις και σε άλλους ανθρώπους στέλνοντας μάλιστα ακόμα έναν στο νοσοκομείο.

Επίσης, μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν μια 58χρονη στην Αργεντινή, καθώς είχε βρει φρικτό θάνατο από την επίθεση αδέσποτων σκυλιών, τα οποία την είχα διαμελίσει.

Σοκ: Αγέλη σκύλων κατασπάραξε μητέρα 4 παιδιών

Τραγωδία στην Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου μια 36χρονη μητέρα 4 παιδιών έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση σκυλιών, τα οποία την κατασπάραξαν. Από την άλλη όμως δείτε και έναν σκύλο ήρωα που βουτάει στο νερό για να σώσει την ζωή ενός μικρού ελαφιού.

Τραγική κατάληξη είχε μια 35χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών όπου κατασπαράχθηκε από αγέλη σκύλων

Η Ruthie Mae Brown, περπατούσε στο δρόμο, όταν δέχτηκε την άγρια επίθεση των σκυλιών. Η 36χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου, καθώς πολλά από τα δαγκώματα ήταν σε αρτηρίες. Το γραφείο του σερίφη της πόλης ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ενώ όπως μεταδίδει το WBMA , μερικά από τα σκυλιά έχουν ήδη βρεθεί και έχουν οδηγηθεί σε άσυλο.

Αγέλη σκύλων κατασπάραξε μία 35χρονη γυναίκα η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών

Το πλέον σοκαριστικό είναι το γεγονός, σύμφωνα με τον σερίφη, πως τα σκυλιά δεν ήταν αδέσποτα αλλά έχουν ιδιοκτήτες. Συνολικά, εκτιμάται πως τα σκυλιά που επιτέθηκαν στην Ruthie ήταν επτά. Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα είχε τέσσερις γιους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share