Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός σε νοσοκομείο της Κορίνθου: Άνδρας έπεσε από τον 2ο όροφο!

Ώρες αγωνίας!

29 Απριλίου 2021 12:57
Συναγερμός σε νοσοκομείο της Κορίνθου: Άνδρας έπεσε από τον 2ο όροφο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς ένας άνδρας έπεσε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, από τον 2ο όροφο του κτιρίου. Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, από την πτώση ο άνδρας τραυματίστηκε, ωστόσο η υγεία του δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Άμεσα το προσωπικό του νοσοκομείου τού παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος διενεργούν αστυνομικοί του Α.Τ Κορίνθου.

Συναγερμός σε νοσοκομείο της Κορίνθου: Άνδρας έπεσε από τον 2ο όροφο!

Κόρινθος: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε 8χρονο! «Το πρόσωπο του ήταν γεμάτο με αίματα»

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο, δέχτηκε ένα 8χρονο αγόρι στην Κόρινθο το απόγευμα της Τρίτης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, στην Αθήνα.

Αυτόπτης μάρτυρας και κάτοικος της περιοχής, μίλησε στο korinthostv.gr σχετικά με το περιστατικό λέγοντας σοκαρισμένος πως είδε το παιδί και νόμιζε πως «φοράει κόκκινη μάσκα». Ωστόσο, όπως αναφέρει το κόκκινο χρώμα οφειλόταν στο ότι «το πρόσωπο του παιδιού ήταν γεμάτο με αίματα και δε μιλούσε καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ».

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για αδέσποτο σκυλί το οποίο κινείται γενικότερα στην περιοχή ενώ φέρεται να έχει εξαπολύσει επιθέσεις και σε άλλους ανθρώπους στέλνοντας μάλιστα ακόμα έναν στο νοσοκομείο.

Επίσης, μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν μια 58χρονη στην Αργεντινή, καθώς είχε βρει φρικτό θάνατο από την επίθεση αδέσποτων σκυλιών, τα οποία την είχα διαμελίσει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share