Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σταμάτησαν σε μπλόκο στα διόδια τον αδελφό του Λιγνάδη - Πήγαινε να δει τον αδελφό του στη φυλακή!

Έδειξε έγγραφα στην τροχαία σε laptop και δεν του επέτρεψαν να περάσει

29 Απριλίου 2021 10:01
Σταμάτησαν σε μπλόκο στα διόδια τον αδελφό του Λιγνάδη - Πήγαινε να δει τον αδελφό του στη φυλακή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης οι κάμερες των πρωινών εκπομπών έπιασαν έναν οδηγό μηχανής ο οποίος είχε δείξει τα απαραίτητα έγγραφα για να μετακινηθεί εκτός Αττικής στο laptop του με την τροχαία να μην του επιτρέπει τη διέλευση.

Όπως αναφέρει το debater.gr ο άνδρας αυτός ήταν ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος προσπάθησε να περάσει σήμερα το πρωί από τον έλεγχο στα διόδια της Ελευσίνας, δείχνοντας σε laptop την υπεύθυνη δήλωση για επισκεπτήριο στον αδερφό του, που κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως.

Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν τον άφησαν να περάσει. «Δεν με αφήνουνε να περάσω. Έδειξα την υπεύθυνη δήλωση στο laptop γιατί θέλω να πάω σε κρατούμενο έγγραφα», ανέφερε στην κάμερα.

Πήγε από το Θησείο στην Ελευσίνα για να ρωτήσει αν μπορεί να ταξιδέψει: "Έφαγε άκυρο" από την Τροχαία!

Η κ. Σοφία έφτασε ξεκίνησε νωρίς το πρωί για την Ελευσίνα για να δει αν μπορεί να πάει να βρει τον σύζυγό της στην Πρέβεζα.

Με τους ελέγχους στα διόδια να έχουν γίνει ιδιαιτέρως αυστηροί, πολλοί από αυτούς που σκόπευαν να ταξιδέψουν εκτός Αττικής για τις μέρες του Πάσχα, αναγκάστηκαν να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους.

Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες είχαν, ενώ υπάρχει και η περίπτωση της κ. Σοφίας που βρήκε την μέση λύση.

Η συγκεκριμένη κυρία λοιπόν, βρίσκεται αυτές τις μέρες στα εγγόνια της και θέλει να πάει στην Πρέβεζα, όπου βρίσκεται ο σύζυγός της. Το ταξίδι θα το έκανε αύριο, όμως προκειμένου να αποφύγει την αναστροφή αποφάσισε να πάρει την εξής απόφαση...

Να πάρει τα χαρτιά που είχε και να πάει στα διόδια της Ελευσίνας, προκειμένου να ρωτήσει τον υπεύθυνο της τροχαίας αν μπορεί να περάσει.

«Δεν ήθελα να έρθω και να γυρίσω πίσω και να φάω και γερό πρόστιμο. Ήρθα για να σιγουρευτώ» είπε.

Η κάμερα του Open την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα, όμως η ερώτηση που έκανε στον άνδρα της αστυνομίας, δεν βρήκε θετική απάντηση...

Το «όχι» που της είπε, σημαίνει οτι θα κάνει Πάσχα με τα εγγόνια της και όχι με τον σύζυγο.

Μετακίνηση εκτός νομού: Οι καλύτερες δικαιολογίες της... εβδομάδας! Από πρόταση γάμου μέχρι σπασμένοι σωλήνες

Μετακίνηση εκτός νομού: Οι έλεγχοι της Τροχαίας στα διόδια είναι αυστηροί. Πολλοί είναι οι ταξιδιώτες που έκαναν αναστροφή και επέστρεψαν στο σπίτι τους καθώς δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα. Αρκετοί είναι εκείνοι που στην προσπάθεια τους να πάνε στα χωριά τους για το Πάσχα λένε στους αστυνομικούς ευφάνταστες δικαιολογίες.

Ένας άνδρας υποστήριξε ότι πρέπει να περάσει τα διόδια γιατί έχει υποσχεθεί στην σύντροφό του να της κάνει πρόταση γάμου το βράδυ της Ανάστασης. Ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι θέλει να βοηθήσει ένα συγγενή του στον χωριό, ωστόσο ψάχνοντας το πορτμπαγκάζ οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν μια σούβλα και δύο σακούλες με κάρβουνα.

Δύο νεαροί είπαν στους αστυνομικούς ότι ο συμβολαιογράφος τους ζήτησε να μεταβούν στο χωριό προκειμένου να υπογράψουν τα χαρτιά για την μεταβίβαση της κληρονομιάς. Ένας άλλος ανέφερε ότι πρέπει να μεταβεί στο εξοχικό του γιατί πλημμύρισε το σπίτι του και πρέπει να πάει να ελέγξει τα υδραυλικά.

«Είναι έγκυος η πεθερά μου»: Κλάμα με την δικαιολογία 50χρονου για να περάσει τα διόδια!

Μετακίνηση εκτός νομού: Απίστευτες είναι οι δικαιολογίες, που χρησιμοποιούν οι επίδοξοι εκδρομείς για να περάσουν τα διόδια με μία εξ αυτών να είναι επική.

Με τα αυξημένα μπλόκα της Τροχαίας στους επίδοξους εκδρομείς ασχολήθηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ του Σαββάτου σε ένα από τα κεντρικά της θέματα.

Τότε συνδέθηκε απευθείας με τα διόδια Ελευσίνας όπου και συνομίλησε με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκο.

Με όμορφη διάθεση, στην αρχή της σύνδεσης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού ρώτησε τον κ. Λάσκο ποιες είναι οι δικαιολογίες που ακούει από πολίτες οι οποίοι «προσπαθούν, αν όχι να σας ξεγελάσουν, να κάνουν έναν ελιγμό και να υπερβούν τον έλεγχο».

«Είναι έγκυος η πεθερά μου»

Η απόκριση που έλαβε ήταν, βεβαίως, ικανή να λύσει στα γέλια τόσο την Κατερίνα Παναγοπούλου όσο και τους τηλεθεατές του MEGA.

«Είναι πανθομολογούμενο ότι ως λαός είμαστε ευρηματικοί και χιουμορίστες. Κάποιος 50χρονος οδηγός επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του και, όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός «μα πόσο χρονών είναι η πεθερά σας», είπε «είναι 45 αλλά είναι η δεύτερη σύζυγος του πεθερού μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκος. «Φυσικά επέστρεψε πίσω».

Τότε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA υπογράμμισε με χιούμορ πως «πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την πεθερά του και να αλλάζει νομό για να πάει να την συναντήσει».

«Την αγαπάω και γω, κυρία Παναγοπούλου, την δική μου πεθερά. Ειρήσθω εν παρόδω και κάποιος άλλος 70χρονος μας είπε ότι έχει όψιμα ελαιόδεντρα. Φυσικά τον παρακαλέσαμε και επέστρεψε και αυτός ο κύριος πίσω» συμπλήρωσε ο κ. Λάσκος στα MEGA Γεγονότα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share