Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Γιάννης Καλλιάνος: Πάσχα με καύσωνα σε όλη η χώρα - Που θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς το θερμόμετρο (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

28 Απριλίου 2021 22:12
Γιάννης Καλλιάνος: Πάσχα με καύσωνα σε όλη η χώρα - Που θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς το θερμόμετρο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Συγκεκριμένα, από τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένονται πολύ θερμές αέριες μάζες από την Αφρική, με τον καιρό να θυμίζει καλοκαίρι.

Ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 34 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ στην Αττική θα κυμανθεί στους 32 – 33 βαθμούς, και στην Κρήτη το θερμόμετρο θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Ο καλοκαιρινός καιρός θα διατηρηθεί μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος στο Live News και τόνισε πως οι καιρικές συνθήκες ευνοούν και τη μεταφορά σκόνης, αλλά και την υγρασία. Επίσης, ο Τάσος Αρνιακός μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε την καθιερωμένη πρόγνωση για τον καιρό, ο οποίος είναι ανοιξιάτικος και η θερμοκρασία υψηλή για την εποχή.

Η πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο:

Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Μέχρι 34 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία»

Καιρός Σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μέσα από την καθιερωμένη πρόγνωση για τον καιρό από την συχνότητα του Open, τόνισε πως από σήμερα (Μ.Τετάρτη) νωρίς το πρωί η θερμοκρασία έχει σημειώσει άνοδο.

Συγκεκριμένα είπε πώς για σήμερα Μεγάλη Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές θα υπάρχουν αραιές συννεφιές, οι οποίες προς τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές, χωρίς όμως κάτι το αξιόλογο. Όσο πιο νότια τόσο πιο μεγάλη θα είναι η συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης. Επίσης τους 34 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία μέχρι το Πάσχα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη παρακάτω:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share