Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021

Εύβoια: «Η μάνα μου βλέπει δύο παιδιά να παλεύουν στα νοσοκομεία» - Συγκλονίζει ο αδερφός του 24χρονου που βούτηξε για τον Σταυρό στα Θεοφάνεια (Video)

«Ο Γιάννης εξ’ αρχής αντιλήφθηκε τι συνέβη στο σώμα του»

28 Απριλίου 2021 20:55
Εύβoια: «Η μάνα μου βλέπει δύο παιδιά να παλεύουν στα νοσοκομεία» - Συγκλονίζει ο αδερφός του 24χρονου που βούτηξε για τον Σταυρό στα Θεοφάνεια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εύβοια: Η είδηση του άνδρα από την Αμάρυνθο που βούτηξε να πιάσει τον Σταυρό στα Θεοφάνεια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο 24χρονος Γιάννης είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά όταν βούτηξε να πιάσει τον Σταυρό μετά από τάμα για τον αδερφό του, Στέργιο, που είναι σοβαρά άρρωστος με λευχαιμία.

Ο αδερφός του Γιάννη, ο Στέργιος Δαμιανός μίλησε την Μεγάλη Τετάρτη στον ALPHA, συγκλονίζοντας με τα όσα ανέφερε:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος τι είναι ο Γιάννης για μένα. Κάθε άνθρωπος που νιώθει αυτόν τον δεσμό αίματος θα με καταλάβει», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Θέλοντας να τηρήσει το έθιμο και για άλλους λόγους, ίσως κάποιο τάμα που είχε κάνει για εμένα λόγω της λευχαιμίας που περνάω, αποφάσισαν να τηρήσουν το έθιμο στην Αμάρυνθο. Έκανε πολλές κινήσεις που δεν τις ήξερα, επισκεπτόταν μοναστήρια και εκκλησίες και δεν μου τα έλεγε για να μην με στενοχωρήσει».

«Από εκείνη τη στιγμή, η μάνα μου βλέπει δύο παιδιά να παλεύουν στα νοσοκομεία. Ο Γιάννης εξ’ αρχής αντιλήφθηκε τι συνέβη στο σώμα του, από τη στιγμή του τραυματισμού. Έπεσε στο νερό και έμεινε μέσα, δεν ένιωθε κάτι. Έγινε το χειρουργείο την ίδια ημέρα, αποσυμπιέστηκε ο νωτιαίος μυελός, καθαρίστηκε το οίδημα και από εκείνη την ημέρα έμεινε στην εντατική 55 ημέρες. Αγωνιούσα για το πότε θα ανοίξει τα μάτια του. Περιμέναμε πώς και πώς να βγει, δεν πίστεψα στιγμή ότι δεν θα βγει».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share