Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επιδειξίας παρενόχλησε 10χρονη στον Τύρναβο

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας οδηγήθηκε o 34χρονος

28 Απριλίου 2021 11:41
Επιδειξίας παρενόχλησε 10χρονη στον Τύρναβο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κακός χαμός επικρατεί στον Τύρναβο, καθώς 10χρονο κορίτσι ενημέρωσε τον πατέρα του ότι την ώρα που βρισκόταν μαζί με φίλες της σε ένα πάρκο στην περιοχή Αργυροπούλι του Τυρνάβου, ένας άνδρας τους έδειχνε προκλητικά τα γεννητικά του όργανα! Ο πατέρας ειδοποίησε αμέσως αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και, μετά την καταγγελία του, ξεκίνησαν αναζητήσεις βάσει της περιγραφής του σάτυρου που έδωσε η μικρούλα και μάλιστα με λεπτομέρειες.

Έτσι, ενώ το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, εντόπισαν 24 ώρες αργότερα έναν 34χρονο Ρομά και προχώρησαν στην σύλληψή του. Ο 34χρονος, που συγκέντρωνε ανακυκλώσιμα υλικά και παλιά σίδερα, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι σταμάτησε στο πάρκο για να κάνει την σωματική του ανάγκη, αλλά ξαφνικά τον είδαν τα ανήλικα κορίτσι.

Δεν έπεισε, όμως, τους αστυνομικούς οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστη πράξη σε βάρος ανηλίκου και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση ότι γυναίκα στο Βύρωνα περιέλουσε με πετρέλαιο δύο ανήλικες.

Επιδειξίας παρενόχλησε 10χρονη στον Τύρναβο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Της έταξε καριέρα μοντέλου και την κράτησε όμηρο σε ξενοδοχείο

Ένας 35χρονος έταξε σε μια 24χρονη ότι θα την κάνει μοντέλο, καθώς διατηρούσε - όπως της είπε- πρακτορείο μοντέλων. Όταν εκείνη έφτασε στην Θεσσαλονίκη από την Ουκρανία, ο 35χρονος από τα Σκόπια την πήγε σε ένα ξενοδοχείο όπου την κρατούσε όμηρο και προσπάθησε να την βιάσει. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του.

Ο δράστης την προσέγγισε διαδικτυακά και την έπεισε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για ανεύρεση εργασίας ως μοντέλο. Όμως, όταν συναντήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2019, αφού την οδήγησε σε ξενοδοχείο, της στέρησε την ελευθερία και αποπειράθηκε με τη χρήση βίας να την εξωθήσει στην πορνεία, καθώς και να προβεί σε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή χωρίς να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αφού την απείλησε σχετικά με την αποσιώπηση του εν λόγω συμβάντος, τράπηκε σε φυγή. Το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 35χρονου. Παράλληλα, διαβάστε για τον 35χρονο που προσπάθησε να βιάσει δυο μαθήτριες.

H 25χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του 35χρονου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share