Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Υπό αναμόρφωση το σύστημα των sms - Δε θα χρειάζεται sms για την εστίαση (Video)

Τι ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης

28 Απριλίου 2021 10:24
Υπό αναμόρφωση το σύστημα των sms - Δε θα χρειάζεται sms για την εστίαση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την κατάργηση των sms αλλά και για τις μετακινήσεις μίλησε σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι «δεν χρειάζεται η αποστολή sms για την εστίαση» και εξήγησε, αναφορικά με τον περιορισμό της κυκλοφορίας στις 23:00 ότι, «23:00 είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Μετά τις 23:00 μόνο οι εργαζόμενοι μπορούν να κυκλοφορούν», καλώντας τους πολίτες να υπολογίζουν το χρόνο τους ώστε, στις 23:00 να έχουν φτάσει στα σπίτια τους.

Στο ερώτημα αν στην εστίαση που ανοίγει τη Δευτέρα συμπεριλαμβάνονται και τα μπαρ, καθώς έχει προκύψει σύγχυση, είπε πως το θέμα των ΚΑΔ που θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, καθώς και η χρήση του sms μετακίνησης, αποτελούν τα σημερινά υπό εξέταση θέματα της Επιτροπής. Ωστόσο δείτε και ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται μείωση ενοικίου.

Τι είπε για τα γυμναστήρια

«Όλο το σύστημα των sms είναι υπό αναμόρφωση, να περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις», σημείωσε σχετικά και είπε πως «στο τέλος της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις» ξεκαθαρίζοντας ότι, «τη Δευτέρα θα είναι ξεκάθαρο το πώς θα λειτουργήσουν». Το ίδιο είπε και για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει και το λιανεμπόριο χωρίς την αποστολή sms, ότι δηλαδή «το θέμα είναι υπό αναμόρφωση», ζητώντας υπομονή μέχρι τις ανακοινώσεις.

Κλείνοντας σχετικά με τα γυμναστήρια επεσήμανε ότι, πρέπει «να περιμένουμε να ανοίξει η εστίαση, να δούμε το θέμα της διασποράς. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διασπορά, θα το περιμένουμε από τους επιστήμονες, που αυτήν τη στιγμή έχουν το νου της στο άνοιγμα της Δευτέρας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share