Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση 30χρονου στη Ραφήνα

Τα ίχνη του έχουν χαθεί από τις 23 Απριλίου

27 Απριλίου 2021 16:06
Εξαφάνιση 30χρονου στη Ραφήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση 30χρονου από τη Ραφήνα. Τα ίχνη του χάθηκαν στις 23 Απριλίου, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, ζητώντας πληροφορίες. Ωστόσο σοκ προκαλούν και οι νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Άνθη, φόβοι ότι τον έχουν πετάξει στη θάλασσα.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Στις 23 Απριλίου 2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ραφήνας, ο Αλί Αμντ Ελ Μεγκίν, ηλικίας 30 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αλί Αμντ Ελ Μεγκίν στις 27 Απριλίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αίτησης της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αλί Αμντ Ελ Μεγκίν έχει ύψος 1,76 μ., είναι εύσωμος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε φόρμα, μπλε μπλούζα, μαύρο γιλέκο και αθλητικά παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Μυστήριο στον Πειραιά με την εξαφάνιση χορευτή - Αγνοείται εδώ και 8 μήνες!

Επτά μήνες δεν έχει δώσει σημεία ζωής ο 27χρονος χορευτής Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, ο οποίος εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου, όταν έφυγε από το χόστελ που διέμενε στον Πειραιά.

Επτά μήνες μετά την εξαφάνιση του χορευτή από τη Γαλλία την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία. Έχει ανοίξει νέος κατάλογος ατόμων που θα καταθέσουν, άλλοι συμπληρωματικά και άλλοι για πρώτη φορά με την ελπίδα να λυθεί αυτός ο σκοτεινός γρίφος αναφέρει το Φως στο Τούνελ.

Η οικογένεια του τώρα κλήθηκε να δώσει DNA για πιθανή ταυτοποίηση. Στις αρχές Δεκεμβρίου η οικογένεια του αγνοούμενου όρισε δικηγόρο για να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες και να ταράξουν τα «λιμνάζοντα ύδατα».

«Δεν ξέρουμε αν απομακρύνθηκε από τον Πειραιά»

Ο δικηγόρος Χαράλαμπος Τσιανάκας μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά, σε κοντινή απόσταση από μία νησίδα που συνήθιζε να πηγαίνει για διαλογισμό ο 27χρονος.

«Δεν έχουμε στοιχεία ότι έχει απομακρυνθεί από τον Πειραιά όπου έμενε και με ποιο τρόπο. Παρόλο που υπάρχουν μαρτυρίες για Κρήτη και Μύκονο, μέχρι στιγμής δεν έχει επαληθευτεί κάτι από τις αστυνομικές Αρχές. Υπάρχουν πολλά άτομα με τα οποία ο Τζόις ήρθε σε επαφή και θα έχουν πολλά να πουν στις αρχές. Κάποιοι από αυτούς ωστόσο δεν βρίσκονται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το τελευταίο διάστημα είχε καβγάδες με άτομα στον χώρο του πανδοχείου που διέμενε εκείνο το διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε πως υπάρχει συνεργασία των ελληνικών και γαλλικών αρχών στην υπόθεση με ανταλλαγή στοιχείων και πληροφοριών.

Σε ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, ο Χρήστος Ράμος, πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, ανακοίνωσε πως με την εθελοντική του ομάδα θα μεταβούν σε συγκεκριμένη περιοχή για έρευνες μετά από μαρτυρία. Στις έρευνες θα πάρουν μέρος και δύτες.

Για την εξαφάνιση έχει σημάνει Missing και Silver Alert.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share