Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε η μητέρα του Γιάννη Γκεζερλή

Δύσκολες ώρες!

27 Απριλίου 2021 15:21
Πέθανε η μητέρα του Γιάννη Γκεζερλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντετριμμένος είναι ο αντιδήμαρχος Μελετών & Ανάπτυξης Δήμου Κορινθίων Γιάννης Γκεζερλής καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Το συγκινητικό «αντίο» στα social media, αποχαιρέτησε την μητέρα του, που έφυγε από την ζωή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Γιάννη Γκεζερλή και την οικογένεια του για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.

Πέθανε η μητέρα του Γιάννη Γκεζερλή

Πέθανε ο Αντώνης Συρίγου

Δύσκολες ώρες περνά η ηθοποιός Ελένη Προκοπίου που αποχαιρέτησε τον επί 50 χρόνια σύζυγό της και επιχειρηματία Αντώνη Συρίγο.

Η κηδεία του Αντώνη Συρίγου έγινε στα βόρεια προάστια όπου βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο ελάχιστα άτομα, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Ο Αντώνης Συρίγος για μεγάλο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική με πολλά προβλήματα υγείας. Στο πλευρό του βρίσκονταν συνέχεια η σύζυγός του, η κόρη τους Ειρήνη και οι δύο εγγονές τους.

Πέθανε ο Αντώνης Συρίγου

Ο Αντώνης Συρίγος έφυγε από τη ζωή στα μέσα του περασμένου Μαρτίου και βύθισε σε πένθος την οικογένειά του. Η Ελένη Προκοπίου έχει βυθιστεί στη θλίψη από την απώλεια του άντρα της – άλλωστε, ήταν μαζί 50 χρόνια. Στο πλευρό της έχει όλη την ώρα την κόρη της, που της δίνει κουράγιο.

Όπως συνηθίζει να λέει η μοναχοκόρη τους, δεν υπήρχε στιγμή που να μη μιλούσε ο ένας για τον άλλο με τα πιο όμορφα λόγια.

Πέθανε ο "Μαύρος", ο ιδιοκτήτης της πιο διάσημης καντίνας στη Θεσσαλονίκη!

Ο Νετζμί Σαλί, από τον οποίο είχε φάει όλη η Θεσσαλονίκη, πέθανε σε ηλικία 73 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Βαρύ το κλίμα στη Θεσσαλονίκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πιο διάσημος ιδιοκτήτης καντίνας, ο «Μαύρος». Ο Νετζμί Σαλί, όπως ήταν το όνομά του, πέθανε σε ηλικία 73 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Όπως αναφέρει το thestival.gr «έφυγε» κρατώντας το χέρι της δεύτερης γυναίκας του, ξαπλωμένος στο κρεβάτι του σπιτιού του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Ο «Μαύρος» ήταν ιδιοκτήτης της πιο διάσημης καντίνας και μάλιστα από τα σουβλάκια του είχε δοκιμάσει μέχρι και ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Γεννήθηκε σε ένα χωριό της Κομοτηνής και πήγε στη Θεσσαλονίκη το 1956. Αρχικά βιοποριζόταν πουλώντας κουλούρια και το 1961 ξεκίνησε να πουλά σουβλάκι πάνω σε ένα καρότσι.

Η ποιότητά του και ο χαρακτήρας του τον οδήγησαν να ανοίξει καντίνα στη συμβολή των οδών Αμπελοκήπων και Ι. Γωγούση, στα σύνορα της Σταυρούπολης με την Επτάλοφο.

Από τον «Μαύρο» έφαγε όλη η Θεσσαλονίκη, πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού, ηθοποιοί, πολιτικοί, αθλητές, μικροί και μεγάλοι, πλούσιοι και φτωχοί, δεξιοί και αριστεροί έτρωγαν στου «Μαύρου».

Πέθανε ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στη Φθιώτιδα η είδηση του θανάτου ενός πρώην αστυνομικού διευθυντή, από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του lamiareport.gr, ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης πέθανε έπειτα από σύντομη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, την ίδια ώρα που ακόμα ένας θάνατος συγκλονίζει την γειτονική Μαλεσίνα. Ο 57χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαμίας και στις 20 Απριλίου επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος τους φίλους και συγγενείς του και φυσικά τους συναδέλφους του στην αστυνομία.

Πέθανε ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης

Είχε εργαστεί σε υπεύθυνα πόστα ή σαν διοικητής, στις αστυνομικές υπηρεσίες σε Λοκρίδα, Καμένα Βούρλα, Δυτική Φθιώτιδα και για πολλά χρόνια στη Λαμία, φθάνοντας με το βαθμό του αστυνομικού διευθυντή στη θέση του Α’ Βοηθού του Διευθυντή της τότε Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Συνεπής, δίκαιος και με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπηρέτησε με συνέπεια για πολλά χρόνια το Αστυνομικό Σώμα και τον πολίτη. Όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που πρόσεχε την υγεία του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share