Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέθανε ο 37χρονος Γιώργος από κορωνοϊό, 3 μέρες μετά τον πατέρα του: Έκραζε τον ιό στo Twitter και ήταν αρνητής της μάσκας!

"Εγώ δε φοράω μάσκα κι αν πάει κανένας να με γράψει θα του δαγκώνω τη μύτη"

27 Απριλίου 2021 15:07
Πέθανε ο 37χρονος Γιώργος από κορωνοϊό, 3 μέρες μετά τον πατέρα του: Έκραζε τον ιό στo Twitter και ήταν αρνητής της μάσκας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 37χρονος έχασε τη ζωή του λίγες μέρες μετά τον πατέρα του, ο οποίος επίσης πέθανε από κορωνοϊό.

Συγκλονίζει το ελληνικό Twitter ο χαμός του 37χρονου @FiDELiO_Yorgos, αγαπητού χρήστη της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, από κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο 37χρονος πέθανε τρεις μόνο ημέρες μετά τον πατέρα του, ο οποίος έπασχε επίσης από COVID-19.

Ο ίδιος είχε μέχρι πρόσφατα δημοσιεύσει αρκετές αναρτήσεις, όπου χλεύαζε την χρήση της μάσκας καθώς και την τήρηση των υπόλοιπων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Την είδηση για τον θάνατο του 37χρονου ανακοίνωσε φίλος του στο Twitter.

Τα νέα για το χαμό του 37χρονου άνδρα και πατέρα ενός παιδιού βύθισαν στη θλίψη τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν τις ελπίδες τους αυτή η τραγική ιστορία να γίνει μάθημα για όσους αμφισβητούν τον κίνδυνο της πανδημίας και αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας.

Πέθανε ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στη Φθιώτιδα η είδηση του θανάτου ενός πρώην αστυνομικού διευθυντή, από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του lamiareport.gr, ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης πέθανε έπειτα από σύντομη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, την ίδια ώρα που ακόμα ένας θάνατος συγκλονίζει την γειτονική Μαλεσίνα. Ο 57χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαμίας και στις 20 Απριλίου επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος τους φίλους και συγγενείς του και φυσικά τους συναδέλφους του στην αστυνομία.

Πέθανε ο Γρηγόρης Τσιμιτσέλης

Είχε εργαστεί σε υπεύθυνα πόστα ή σαν διοικητής, στις αστυνομικές υπηρεσίες σε Λοκρίδα, Καμένα Βούρλα, Δυτική Φθιώτιδα και για πολλά χρόνια στη Λαμία, φθάνοντας με το βαθμό του αστυνομικού διευθυντή στη θέση του Α’ Βοηθού του Διευθυντή της τότε Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Συνεπής, δίκαιος και με υψηλό αίσθημα ευθύνης υπηρέτησε με συνέπεια για πολλά χρόνια το Αστυνομικό Σώμα και τον πολίτη. Όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που πρόσεχε την υγεία του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share