Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παππούς έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca χωρίς να το καταλάβει και άρχισε να βρίζει!

Απίστευτο περιστατικό!

27 Απριλίου 2021 13:43
Παππούς έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca χωρίς να το καταλάβει και άρχισε να βρίζει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε όλη τη χώρα και σε κάποιες περιπτώσεις συμβαίνουν και ευτράπελα. Όπως αυτό που συνέβη το πρωί στο Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης στη Γερμανού, στην Πάτρα.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος είχε μόλις εμβολιαστεί, βρισκόταν στην αναμονή του ενός τετάρτου που απαιτείται προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις από τον εμβολιασμό.

Ενώ είχε μπει ο επόμενος για εμβολιασμό, ένας νεαρός 30άρης που επέλεξε να εμβολιαστεί με Αstrazeneca, ο ηλικιωμένος αφού κοίταξε με περιέργεια ρώτησε τη νοσηλεύτρια: «Συγνώμη, ποιο εμβόλιο μου κάνατε;». Έκπληκτη η νοσηλεύτρια του απάντησε: «Αstrazeneca φυσικά. Μόνο αυτό χορηγούμε στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο. Δεν το είδατε όταν το δηλώσατε;».

Παππούς έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca χωρίς να το καταλάβει και άρχισε να βρίζει!

ηλικιωμένος τινάχθηκε από την καρέκλα του αναστατωμένος και αναφώνησε: «Όχι ρε π….η». Νοσηλευτές και εμβολιαζόμενοι, όταν είδαν τον ηλικιωμένο να πανιάζει από το φόβο του, προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν λέγοντάς του ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, o ηλικιωμένος αναχώρησε μουρμουρίζοντας και σιχτιρίζοντας την τύχη του και αυτόν που του έκλεισε το ραντεβού.

Αποκαλύψεις Κυριάκου Μητσοτάκη για την πορεία των εμβολιασμών - «Τέλη Μαΐου θα φτάσουμε...» (Video)

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πορεία των εμβολιασμών στην χώρα μας κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. «Η αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας συμπίπτει με την κορύφωση της δικής μας προσπάθειας για ένα ασφαλές Πάσχα κι ένα ελεύθερο καλοκαίρι» σημείωσε ο πρωθυπουργός κατά την εναρκτήρια δήλωσή του στην τηλεδιάσκεψη του υπουργικού συμβουλίου. Παράλληλα, ανοίγει η πλατφόρμα για τους 30-39, δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες.

Κυριάκος Μητσοτάκης - Πέντε εκατομμύρια εμβολιασμοί μέχρι το τέλος Μαΐου

Κατά την εισήγησή του ο πρωθυπουργός μίλησε για την πορεία των εμβολιασμών, προαναγγέλλοντας πως έως τα τέλη του επόμενου μήνα θα έχουμε πλησιάσει τα πέντε εκατομμύρια.

«Τα πρώτα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά. Οι περισσότεροι συμπολίτες μας δείχνουν να καταλαβαίνουν τη σημασία της αποφυγής των πασχαλινών μετακινήσεων. Και όλοι υποδέχτηκαν με ωριμότητα και με πειθαρχία το σταδιακό άνοιγμα ορισμένων οικονομικών δραστηριοτήτων.

Την ίδια ώρα, η εκστρατεία "Ελευθερία" επεκτείνεται, από αύριο μπαίνουν στη μάχη και οι 30άρηδες. Φτάνουμε τα 3.000.000 εμβολιασμούς. Και αν τηρήσουμε το σχέδιό μας, στα τέλη Μαΐου, μπορούμε να πλησιάσουμε τα 5.000.000» επεσήμανε, ειδικότερα.

Όπως τόνισε, κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη θα δοθούν απαντήσεις σε «τέσσερα παράλληλα πεδία: της ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, της επιτάχυνσης των εμβολιασμών, της προσεκτικής επανεκκίνησης της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, αλλά και των μεταρρυθμίσεων που θα προετοιμάσουν την οικονομία για την επόμενη μέρα μετά την πανδημία».

Επανέλαβε πως το «καλύτερο εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο» και κάλεσε όλους τους πολίτες και κυρίως τους μεγαλύτερους να σπεύσουν να το κάνουν.

«Κάθε νέο βήμα μας πρέπει να γίνεται με ασφάλεια, δηλαδή με συνεχή self-test, με αποστάσεις, με μάσκα, με ατομική υγιεινή. Ώστε ό,τι ανοίγει στη χώρα να μη χρειαστεί να ξανακλείσει» επεσήμανε, ακόμη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share