Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Της έταξε καριέρα μοντέλου και την κράτησε όμηρο σε ξενοδοχείο

Προσπάθησε να τη βιάσει

27 Απριλίου 2021 12:35
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Της έταξε καριέρα μοντέλου και την κράτησε όμηρο σε ξενοδοχείο

Ένας 35χρονος έταξε σε μια 24χρονη ότι θα την κάνει μοντέλο, καθώς διατηρούσε - όπως της είπε- πρακτορείο μοντέλων.

Όταν εκείνη έφτασε στην Θεσσαλονίκη από την Ουκρανία, ο 35χρονος από τα Σκόπια την πήγε σε ένα ξενοδοχείο όπου την κρατούσε όμηρο και προσπάθησε να την βιάσει. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του.

Ο δράστης την προσέγγισε διαδικτυακά και την έπεισε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για ανεύρεση εργασίας ως μοντέλο.

Όμως, όταν συναντήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2019, αφού την οδήγησε σε ξενοδοχείο, της στέρησε την ελευθερία και αποπειράθηκε με τη χρήση βίας να την εξωθήσει στην πορνεία, καθώς και να προβεί σε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή χωρίς να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αφού την απείλησε σχετικά με την αποσιώπηση του εν λόγω συμβάντος, τράπηκε σε φυγή.

Το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 35χρονου. Παράλληλα, διαβάστε για τον 35χρονο που προσπάθησε να βιάσει δυο μαθήτριες.

H 25χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του 35χρονου

38χρονη πέθανε στο τραπέζι πλαστικού χειρουργού

Σοκ, προκαλεί η είδηση ότι μια 38χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια αισθητικής επέμβασης, ενώ άλλες δυο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό συνέβη στο Μεξικό, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ταξιδέψει από τις ΗΠΑ και είναι μητέρα δυο παιδιών, και άφησε την τελευταία της πνοή στο χειρουργικό τραπέζι της κλινικής Art Siluette Aesthetic Surgery στην Τιχουάνα, όπως αναφέρει η εφημερίδα San Diego Union-Tribune.

Η φίλη της άτυχης γυναίκας, Kanisha Davis, είχε υποβληθεί μια ημέρα νωρίτερα σε λιποαναρρόφηση από τον ίδιο γιατρό που θα έκανε παρόμοια επέμβαση στην Keauna.

H 38χρονη που έχασε τη ζωή της στο χειρουργείο

Όταν επέστρεψε από το Μεξικό, η Davis πληροφορήθηκε το θάνατο της φίλης της κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Λίγη ώρα αργότερα άρχισε να κάνει εμετό ενώ είχε εσωτερική αιμορραγία.

«Αν δεν είχα πάει στο νοσοκομείο, τότε θα είχα πεθάνει. Είχα εσωτερική αιμορραγία», ανέφερε η Davis.

Μια τρίτη γυναίκα, η Esmeralda Iniguez, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τις άλλες δυο γυναίκες, προχώρησε σε επέμβαση στη συγκεκριμένη κλινική και παραλίγο να πεθάνει από σηπτικό σοκ, λίγες ώρες μετά το χειρουργείο.

Και οι 3 επεμβάσεις έγιναν από τον διευθυντή της κλινικής, Dr. Jesús Manuel Báez López, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είναι καταγεγραμμένος στον ιατρικό σύλλογο του Μεξικού!

Η δε κλινική, προσφέρθηκε να δώσει τα 6.700 δολάρια που πλήρωσε η Keuana για την επέμβαση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share