Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Ρόδος: Φτάνει η ώρα της απολογίας για τον γυναικολόγο - Τα θύματα μίλησαν

Ολοκληρώνεται την 5η Μαΐου 2021 το πρώτο σκέλος της κυρίας ανάκρισης.

27 Απριλίου 2021 11:09
Ρόδος: Φτάνει η ώρα της απολογίας για τον γυναικολόγο - Τα θύματα μίλησαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρόδος: Μετά και τη λήψη της τελευταίας κατάθεσης από μια ημεδαπή, κάτοικο Ολλανδίας, στο πλαίσιο της κυρίας ανάκρισης που διενεργείται εις βάρος του κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, 65χρονου γυναικολόγου - μαιευτήρα από τη Ρόδο, ολοκληρώνεται την 5η Μαΐου 2021 το πρώτο σκέλος της κυρίας ανάκρισης.

Θα περαιωθεί δε με την υποβολή της πραγματογνωμοσύνης που παραγγέλθηκε προκειμένου να διαλευκανθεί αν ο τρόπος με τον οποίο ο καταγγελλόμενος για σεξουαλικά εγκλήματα, εξέταζε ασθενείς του, ήταν ο ενδεδειγμένος και σύμφωνος με την ιατρική επιστήμη και πρακτική. Παράλληλα δείτε τι λέει και ο γυναικολόγος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 17 γυναίκες ασθενείς του.

Επιπλέον θα υποβληθούν οι τεχνικές εκθέσεις από τους συμβούλους που γνωστοποίησαν στην κ. Ανακρίτρια οι «αντίδικες» πλευρές. Ακολούθως θα κληθεί σε απολογία ο καταγγελλόμενος. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ιατρός διατείνεται ότι εξέτασε συνολικά άνω των 30.000 γυναικών χωρίς ποτέ να παρατηρηθεί ότι είχε εκτραπεί σε ανάρμοστες χειρονομίες ή συμπεριφορές.

Ρόδος: Φτάνει η ώρα της απολογίας για τον γυναικολόγο - Τα θύματα μίλησαν

Συγκλονίζει έγκυος-θύμα του γυναικολόγου στη Ρόδο: «Έσκυψε και μου φίλησε την κοιλιά στη συνέχεια προχώρησε...» (Video)

Ακόμη 4 γυναίκες κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον του γυναικολόγου στη Ρόδο που φέρεται να ασελγούσε πάνω τους, κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Συνολικά οι καταγγελίες έχουν φτάσει πλέον τις 17 ενώ μια ακόμα γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την ασέλγεια που υπέστη από τον γιατρό ενώ ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρία Τσοχαντάρη, ξεκίνησε να πηγαίνει στον εν λόγω γιατρό ενώ βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά από παρότρυνση άλλων. Όπως είπε, την ενημέρωσαν ότι είναι «καλός γιατρός», αλλά θα πρέπει να πηγαίνει στο ιατρείο με δεύτερο άτομο και όχι μόνη.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια της εξέταση έσκυψε και της φίλησε την κοιλιά., ενώ στην συνέχεια την φίλησε πιο χαμηλά.

Δείτε την πραγματικά συγκλονιστική εξομολόγηση της:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share