Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γηροκομείο στα Χανιά: Νέες σοκαριστικές καταγγελίες - «Είναι σαδιστές...»

«Πρέπει να είσαι βαμπίρ για να επιβιώσεις...»

26 Απριλίου 2021 20:41
Γηροκομείο στα Χανιά: Νέες σοκαριστικές καταγγελίες - «Είναι σαδιστές...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέες φοβερές καταγγελίες έρχονται για όσα γίνονταν στο γηροκομείο του τρόμου στα Χανιά, με πρώην εργαζόμενη να περιγράφει όσα περνούσαν οι ηλικιωμένοι.

Όπως είπε τους «έδεναν σαν τα ζώα», τους έδιναν ηρεμιστικά χάπια, τους άφηναν για ώρες χωρίς να τους αλλάζουν, τους άφηναν με βρώμικα υποσέντονα, τους πέταγαν στα καρότσια, ενώ αναφέρθηκε σε περιστατικό που τρύπαγαν με νεύρο έναν τρόφιμο για να βρούνε φλέβα, με το σπίτι μιας ηλικιωμένης μάλιστα να να έχει δοθεί.

Γηροκομείο στα Χανιά: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια στους ηλικιωμένους

Η ίδια επειδή την εμπιστεύονταν και άρχισαν να της εξομολογούνται διάφορα οι τρόφιμοι, την κατηγόρησαν για κακοποίηση και την απέλυσαν. Μάλιστα, όπως ανέφερε, όποτε ζητήθηκε από την ίδια το υλικό από τις κάμερες, το υλικό δεν υπήρχε καθώς το είχαν σβήσει.

«Για να κάτσει κάποιος εκεί πρέπει να γίνει σκυλί, να είναι δράκος, να είναι βαμπίρ και να εκπαιδεύει μετά αυτούς που πηγαίνουν στον χώρο. Μιλάμε για σαδιστές» τόνισε.

Η πρώην εργαζόμενη είπε πως οι τρόφιμοι γίνονταν καταθλιπτικοί γιατί ούτε καν τους μίλαγαν, ενώ σημείωσε ότι όσο εργαζόταν στο γηροκομείο πέθαναν τουλάχιστον 20 με 25 άνθρωποι.

«Έρχονταν οι άνθρωποι υγιείς και σε μια βδομάδα ήταν σαν τσουβάλια, δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα χέρια τους, ήταν καταθλιπτικοί, δεν ήθελαν να φάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως όλη νύχτα τους είχαν δεμένους.

«Έχω ακούσει να λείπουν αντικείμενα όπως μασέλες, δόντια χρυσά, η βέρα μια κυρίας» ανέφερε, «όταν έρχονταν συγγενείς τους να τους πάρουν».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share