Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Θρίλερ στην Τροιζηνία με τον νεκρό δικηγόρο: Φέρει χαρακιά από τη μία άκρη του κεφαλιού στην άλλη - Έχει σπασμένα πλευρά! (Video)

Τι λέει ο αδερφός του θύματος

26 Απριλίου 2021 14:13
Θρίλερ στην Τροιζηνία με τον νεκρό δικηγόρο: Φέρει χαρακιά από τη μία άκρη του κεφαλιού στην άλλη - Έχει σπασμένα πλευρά! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νεκρός στη μονοκατοικία, όπου έμενε, σε περιοχή της Τροιζηνίας, βρέθηκε ένας 58χρονος δικηγόρος. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, ο θάνατός του ήταν βίαιος κατά πάσα πιθανότητα με μαχαίρι.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το θύμα φέρει «χαρακιά» απ’ την μια ως την άλλη κροταφική χώρα και υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χθες, Κυριακή, από φίλο του και δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο σπίτι. Από την αυτοψία φαίνεται ότι πρέπει να αιφνιδιάστηκε και να είχε αποκοιμηθεί στο κρεβάτι του, αν και φορούσε το πουκάμισό του και μια φόρμα - παντελόνι. Βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστη φέρει επιπλέον ένα κάταγμα στο σπόνδυλο.

Ο δικηγόρος έμενε μόνος τους στο διαμέρισμα, ενώ στον κάτω όροφο από αυτόν διέμενε η 91χρονη μητέρα του, η οποία δεν φαίνεται να άκουσε τίποτα από όσα συνέβησαν στο σπίτι του γιου της.

Νεκρός στο σπίτι του στην Τροιζηνία 58χρονος δικηγόρος - Τι λέει ο αδελφός του θύματος

Ο αδελφός του, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε ότι δεν έχει πλήρη έρευνα της εικόνας, καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα των αρχών, τονίζοντας ότι το επικρατέστερο ενδεχόμενο για τον θάνατο του δικηγόρου είναι η εγκληματική ενέργεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share