Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Τροιζηνία: Νεκρός 58χρονος δικηγόρος στο μπαλκόνι του με τραύμα στο κεφάλι

Που στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

26 Απριλίου 2021 12:35
Θρίλερ στην Τροιζηνία: Νεκρός 58χρονος δικηγόρος στο μπαλκόνι του με τραύμα στο κεφάλι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ στην Τροιζηνία: Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι βρέθηκε στο σπίτι όπου διέμενε μόνος ένας 58χρονος δικηγόρος. Παράλληλα, σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση του γηροκομείου των «ύποπτων θανάτων» στα Χανιά, καθώς όλο και περισσότερες καταγγελίες έρχονται στο «φως» τόσο από πρώην υπαλλήλους, όσο και από συγγενείς θυμάτων.

Τον 58χρονο δικηγόρο, ο οποίος είχε καταγωγή από την Αττική αλλά δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Τροιζηνία, βρήκε νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού του το απόγευμα της Κυριακής ένας φίλος του.

Για την υπόθεση κλήθηκε ιατροδικαστής ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν ήδη λάβει κατάθεση από τον φίλο του 58χρονου δικηγόρου.

 Νεκρός 58χρονος δικηγόρος στην Τροιζηνία

Ο Ιατροδικαστής από την πρώτη εξέταση διαπίστωσε πως το θύμα φέρει ένα βαθύ τραύμα στο πάνω μέρος της κεφαλής, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης, ούτε έρευνας στο σπίτι, κάτι που σημαίνει πως ο δράστης μπήκε, πιθανότατα, με την θέληση του ιδιοκτήτη.

Στο ισόγειο της μονοκατοικίας του 58χρονου δικηγόρου διαμένει μόνιμα η ηλικιωμένη μητέρα του η οποία δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, ούτε άκουσε κάποιο θόρυβο. Την προανάκριση έχουν αναλάβει αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Στο πλαίσιο των ερευνών θα εξεταστούν οι υποθέσεις που χειριζόταν ο δικηγόρος ενώ δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο ληστείας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share