Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επίθεση στον Βύρωνα: Γυναίκα πέταξε πετρέλαιο σε δυο ανήλικες!

Τα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

26 Απριλίου 2021 09:50
Επίθεση στον Βύρωνα: Γυναίκα πέταξε πετρέλαιο σε δυο ανήλικες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση στον Βύρωνα: Σε πανικό είναι οι στον Βύρωνα μετά το απίστευτο περιστατικό που συνέβη σήμερα χθες το βράδυ, καθώς δύο ανήλικα κορίτσια δέχτηκαν επίθεση από μια 37χρονη γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα ήταν λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, όταν μια γυναίκα στην οδό Καλλιπόλεως στον Βύρωνα, βγήκε στο μπαλκόνι της -στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας- και πέταξε ένα δοχείο με πετρέλαιο σε παρέα τεσσάρων κοριτσιών που ήταν κάτω από το σπίτι της. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δυο κορίτσια 13 και 14 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η 37χρονη γυναίκα που πιθανότατα ενοχλήθηκε από την παρουσία των κοριτσιών κάτω από το σπίτι της, συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και σήμερα οδηγείται στο εισαγγελέα. Ωστόσο άλλο ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πρόσφατα, αφού γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από φωτιά.

Επίθεση στον Βύρωνα: Γυναίκα πέταξε πετρέλαιο σε δυο ανήλικες!

Τροχαίο στη Γαύδο: Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του οδηγού (Video)

Τροχαίο στη Γαύδο: Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Γαύδο με τραγικό απολογισμό τον θάνατο της 28χρονης Κορίνας, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη κοπέλα δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο άνδρα.

Ο 40χρονος υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες είναι ξεκάθαρες ως προς την ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το zarpanews.gr. Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίο λέει ότι ήταν πολυτοξικομανής.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να έχει την δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στο γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, όπως είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και την δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

Τροχαίο στη Γαύδο: Ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν στο αίμα του οδηγού

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share